Searching Inventory...

DS 7 CROSSBACK

Utforska

Karismatisk design

DS 7 Crossback är den första av den andra generationens modeller från DS Automobiles.

Sedd framifrån är denna sofistikerade SUV snabbt igenkännbar tack vare det distinkta mönstret från DS WINGS som sömlöst smälter in i den spektakulära ljussignaturen.

Från sidan framhävs den muskulösa och dynamiska silhuetten av sofistikerat utformade aluminiumfälgar. Med strålkastare formade som smycken ger DS ACTIVE LED VISION den sista touchen på modellens karaktär.

En fängslande blick

Se bättre i mörker och dra omgivningens blickar till dig tack vare DS ACTIVE LED VISION. En kombinationen av teknik och form som gör ditt liv säkrare.

När du låser upp DS 7 Crossback aktiveras de juvel-liknande strålkastarna, likt ögonen på en karismatisk och mystisk varelse som vaknar upp.

Sofistikerade bakljus i full‑LED

Med inspiration från konceptbilen DS E-TENSE har de bakljusen 3D Full LED ett tredimensionellt mönster likt skinnet på en reptil. Enligt oss, ett förtrollande sätt att ytterligare förstärka attraktionskraften hos DS 7 Crossback.

Vår besatthet för detaljer - Inspirerad från Haute Couture

Med en modern och chic stil ger interiören på DS 7 Crossback ett uttryck av den expertis som våra formgivare, ingenjörer och hantverkare har tillfört. Varje material är utvalt och varje detalj är utformad med inspiration från Haute Couture.

Förarmiljön sticker ut från det vanliga tack till en rad unika detaljer såsom "Clous de Paris"-inspirerande Guilloché-mönster, kristall-formade infogningar, em B.R.M R180-klocka och till och med pärlstygn i läderet. Detta i balans med två stycken 12"-skärmar.

DS Inspirations

Som en hyllning till Paris är interiören i DS 7 Crossback trogen DS filosofi om möjligheten till individuell anpassning.

Därför erbjuder vi fyra koncept som vi kallar Inspirations, som är formgivna för att tillmötesgå din egen smak och dina egna önskemål.

Ljud i sin renaste form

DS och Focal har samarbetat för att anpassa interiören i syfte att uppnå en perfekt akustik så du bara hör ljud i sin renaste form.

Starka sidor

Översikt och kontroll - Instrumentpanel med 12" -skärm

I den 12" stora skärmen som utgör instrumentpanelen har du möjlighet att anpassa den grafiska stilen på det sättet just du föredrar.

Med hjälp av en skroll-meny som du kontrollerar från ratten får du all den information du behöver som förare. Den har sex olika lägen inklusive DS CONNECTED PILOT och DS NIGHT VISION.

Central kontrollpanel med 12"‑skärm

Den 12" stora pekskärmen i mitten låter dig styra över de olika funktionerna genom att lätt vidröra skärmen eller med hjälp av en kromas kontroll med kristall-formade infogningar*. Den ger dig tillgång till olika funktioner såsom komfort, media, uppkoppling och skärmspegling**.

  • * Beror på version
  • ** Kräver en kompatibel smartphone

Premium‑material tillför elegans

”Varje material och varje detalj är ett uttryck för att vår inspiration är hämtad från Haute Couture.”

Thierry Metroz, designchef för DS Automobiles

I linje med traditionen inom kvalitetshantverk är varje detalj och varje material som används till DS Inspiration noggrant utvalda och bearbetade. Exempel på detta är användningen av riktigt trä, Alcantara, Nappa-läder och till och med Guilloché-mönster inspirerat från det allra främsta inom klockhantverk.

Invändig miljö med ultimat komfort

Som passagerare i DS 7 Crossback kan du njuta av att du har gott om utrymme, inte minst i baksätet där till exempel ryggstödens lutning går att justera från 23* till 32*. Sätena är tillverkade av ett kompakt skum-material för maximalt stöd och komfort.

Framsätena har förutom stolsvärme även en ventilations- och massagefunktion med fem lägen som styrs från pekskärmen i mitten.

Bagageutrymme - Öppnar upp

DS 7 Crossback har det största bagageutrymmet i sin klass (555liter) med ett innovativt system för att underlätta packningen när du har dina händer upptagna.

Som tillval finns motordriven baklucka med hands-free-funktion. Genom att röra din fot under den bakre stötfångaren öppnas bakluckan automatiskt.

Teknik

Motor och växellåda

Njut av en dynamisk körupplevelse tack vare vårt urval av fem olika förbränningsmotorer. Våra motorer är starka och effektiva med ett anmärkningsvärt vridmoment och uppfyller de allra senaste utsläppskraven enligt Euro 6.2.

Med vår nya 8-växlade automatlåda (EAT8) blir körningen ännu mer mjuk och följsam. Stop&Start-tekniken, som ser till att din motor automatiskt stängs av vid stillastående läge, garanterar optimal bränsleförbrukning och minimala CO2-utsläpp.

E‑TENSE 4x4: Hybridmotor och fyrhjulsdrift

Från och med våren 2019 kommer den kraftfulla plugin-hybrid-versionen E-TENSE att vara tillgänglig på DS 7 Crossback med 300 hästkrafter, fyrhjulsdrift och 60 kilometers körsträcka i nollutsläppsläge. Tack vare våra ingenjörers unika konstruktionslösning har inget intrång på varken passagerarmiljön eller bagageutrymmet behövt göras.

Tekniska funktioner

DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT hjälper dig att köra bilen samtidigt som du i alla lägen har möjlighet att återta kontrollen. Ett steg i riktningen mot helt självkörande bilar.

Detta innovativa system reglerar hastigheten och avståndet till bilen framför och placerar med pricision bilen rätt i körfilen genom att kontrollera styrningen. Det hanterar hastighet och riktning på ett sätt så att du kan känna dig trygg och avslappnad bakom ratten.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Med hjälp av en kamera och sensorer upptäcker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION varje liten ojämnhet i vägen framför dig.

Denna information skickas till en dator som kontrollerar varje hjul individuellt och omedelbart anpassar hur fast eller mjuk stötdämpningen ska vara för maximal komfort.

DS NIGHT VISION

Vi har utvecklat DS NIGHT VISION för att hjälpa dig att se i mörker. En infraröd kamera i frontgrillen identifierar fotgängare och djur på och längs med vägen upp till 100 meter framför bilen. Systemet gör det möjligt för dig att se och följaktligen reagera på faran tidigare.

DS PARK PILOT

Denna hjälpande funktion gör det möjligt för DS 7 Crossback att parkera sig själv längs med trottoar eller i en parkeringsficka utan att föraren behöver varken röra ratt eller gaspedal. DS PARK PILOT identifierar utrymmen där DS 7 Crossback får plats när du kör förbi i upp till 30 km/h.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Våra ingenjörer har utvecklat ett system för att upptäcka när din uppmärksamhet sviker. Vid första tecken på trötthet eller distraktion ger DS DRIVER ATTENTION MONITORING ifrån sig en ljudsignal samtidigt som ett meddelande syns på skärmen. Både dagtid och nattetid.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION, en både iögonfallande och praktisk funktion, syntes första gången på konceptbilen DS E-TENSE.

Den består av en fast LED-strålkastare samt tre rörliga LED-moduler som för optimalt synfält i mörker anpassar sig horisonellt och vertikalt beroende på rattens styrvinkel, bilens hastighet och rådande väderförhållanden.

DS 7 Crossback Prestige Business - Pris från 348.750 kr

Utrusning som ingår:

Lättmetallfälgar 18” Buenos Aires
DS Connected Pilot
Inspiration “Bastille” textilklädsel

Läs mer om motoralternativ, utrustning och pris på tillgängliga versioner.