Searching Inventory...

DS3 CROSSBACK

KRAFTFULL SKULPTERAD DESIGN

DS 3 CROSSBACK är en kompakt SUV som kombinerar elegans med komfort och teknik och sticker ut med den ovanliga formen, med ett flertal detaljer som signalerar modernitet och finess.

DÖRRHANDTAGEN ÖPPNAS BARA FÖR DIG

Notera de magiska dörrhandtagen, som dyker upp först när du behöver dem. Annars döljs de prydligt inne i bildörren och förstärker den sofistikerade silhuetten på DS 3 CROSSBACK.

FÖRTROLLANDE BILLYKTOR

Upptäck de smarta strålkastarna DS MATRIX LED VISION.

Fokusera på körningen medan DS MATRIX LED VISION håller koll på belysningen framåt. Strålkastarna DS MATRIX LED VISION representerar den senaste generationen smart ljusteknik från DS Automobiles. DS MATRIX LED VISION är inte bara rent estetiskt tilltalande utan anpassar sig efter körningen; när det är tomt på vägen aktiveras helljus, som slås om till halvljus när det kommer mötande bilar.

Strålkastarna DS MATRIX LED VISION består av tre LED-moduler för halvljus plus en MATRIX BEAM-modul som anpassar sig efter körningen. Modulen består av 15 identiska men självständiga belysningselement som tänds och dämpas successivt beroende på omgivningen.

EN KONTUR MED SLÅENDE DETALJER

Räkna med att hamna i blickfånget bakom ratten i DS 3 CROSSBACK. Detta är en kompakt SUV med kurvig silhuett och stora hjul i en vågad och banbrytande stil med både kraft och precision.

FÖRFINING & EXPERTIS

Interiören av DS 3 CROSSBACK är en upplevelse i finess. Särskild omsorg har ägnats åt materialens kvalitet och utformningen av varje detalj.

DISTINKT DESIGN

Spektakulärt snygg panel direkt under pekskärmen. Touchkontrollerna och de två mittersta luftventilerna har en diamantform som för tankarna till DS-märket.

KONSTEN ATT INDIVIDUALISERA

Interiören till DS 3 CROSSBACK är en hyllning till parisisk lyx som är och förblir trogen DS stilfilosofi: individualisering. Välj din egen atmosfär på inredningen bland DS Inspirations, fem teman med helt olika distinkt karaktär.

DS LOUNGE

Den unika komforten och lyxen från DS.

DS 3 CROSSBACK erbjuder enastående invändig komfort för både längre och kortare resor. Både bak- och framsätena innehåller ett skum av dubbel densitet som givits en innovativ behandling för att skapa en inneslutande sittyta av hög kvalitet.

Våra ingenjörer har även försett DS 3 CROSSBACK med överlägsen isolering från vägens ljud och vibrationer, för att du ska kunna avnjuta dyrbara stunder av lugn även mitt inne i stan.

Koncentrera dig i stället på körglädjen och effekten av DS LOUNGE, särskilt det högpresterande HiFi-systemet FOCAL Electra®.

12 högtalare plus subwoofer perfekt utplacerade runt om i kupén ger en ljudupplevelse på 515 watt som är kort sagt otrolig i alla riktningar.

DIGITALT FÖRARSÄTE

DS 3 CROSSBACK har ett helt digitaliserat förarsäte som visar all körinformation rakt framför dina ögon som du sedan styr direkt i ratten.

Avancerad teknik och hög körställning låter dig helt och hållet fokusera på körglädjen.

Kontrollerna till DS 3 CROSSBACK kommer du åt genom den breda 10,3-tums pekskärmen i HD, medan körinformationen visas på den 7-tums digitala displayen.

För maximal komfort kan du själv välja vilken information som ska visas på displayen, t.ex. hastighet, bränslenivå, körsträcka, hjälpmedel och vägvisare.

DS ACCESS

Att öppna bildörren blir aldrig detsamma igen. Inom 150 cm känner DS 3 CROSSBACK av dig. När du kommer i närheten av din DS 3 Crossback låser ADML PROXIMITY upp bilen automatiskt och dörrhandtaget, som annars är osynligt, kommer fram ur dörren. Öppna och sätt dig bakom ratten.När du sedan lämnar bilen händer samma sak fast tvärtom: dörrhandtagen dras in i bildörren och bilen låser sig själv.

BILEN KÄNNER IGEN DIG PÅ AVSTÅND

DS 3 CROSSBACK känner av nyckeln och låser upp bilen automatiskt utan att du behöver ta upp nyckeln ur fickan eller väskan.

DELA ÅTKOMST TILL BILEN MED APPEN MYDS

Bilanvändningen förändras hela tiden, och allt fler människor delar numera sin bil med andra. Därför finns DS 3 CROSSBACK med DS SMART ACCESS, som låter dig komma in i bilen genom appen MyDS.

STARTA UTAN NYCKEL

Starta DS 3 CROSSBACK genom att trycka på knappen Start/Stop på mittkonsolen, utan att behöva ta upp nyckeln ur fickan.

DS SMART ACCESS

DS SMART ACCESS är din assistent i vardagen och gör att du kan starta DS 3 CROSSBACK med appen MyDS. Planera i förväg och ge tillstånd att komma in i bilen och bagageutrymmet. Upp till fem av dina närmaste kan använda bilen när och hur du själv vill.

DS DRIVE ASSIST

Att köra eller att köras.

DS DRIVE ASSIST tar nästa steg mot helt autonom körning och underlättar längre resor genom en kombination av flera olika körhjälpmedel. Farthållaren Active Cruise Control håller din inställda fart samt säkerhetsavstånd till bilen framför, och positionerar DS 3 CROSSBACK i mitten av körfältet.

Om trafiken tjocknar kan programmet även stanna bilen helt och sedan starta igen när det rullar vidare. DS DRIVE ASSIST för samman alla dessa tekniker och avlägsnar stressen från motorvägskörningen.

DS PARK PILOT

En bil som parkerar sig själv.

Tack vare DS PARK PILOT parkerar bilen sig själv utan att du behöver göra någonting, vare sig med ratt eller pedaler.

Allt du behöver göra är att hålla ner knappen och vänta. Systemet hittar en parkeringsplats som matchar fordonets storlek genom att passera förbi i upp till 30 km/h. Bilen manövreras sedan in på parkeringsplatsen, antingen längs trottoarkanten eller på en vinklad ruta.

HEAD-UP DISPLAY

Håll ögonen på vägen.

Hastighet, farthållare, hastighetsbegränsare, vägskyltar, körhjälpmedel och vägvisare: Din Head-Up Display visar all information som du behöver under resan utan att du behöver ta blicken från vägen.

Tekniken, som kommer från stridsflygplan, projicerar all viktig information i färg på en genomskinlig remsa i ditt synfält.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Den senaste generationens nödbroms.

Bilen är även utrustad med nödbromssystemet ACTIVE SAFETY BRAKE, som garanterar säkerheten för dig och dina närmaste. En sensor och en toppmodern kamera högst upp på vindrutan upptäcker de hinder* som kommer i vägen både dag och natt.

I händelse av omedelbar fara meddelas du med visuella och hörbara varningar; om du inte reagerar bromsar då bilen automatiskt.

*Systemet kan upptäcka fordon (som färdas i samma riktning eller står stilla), fotgängare, cyklister och motorcyklar på vägen.

Systemet kan även rekommendera hastighetsjusteringar under särskilda förhållanden, t.ex. beroende på vädret, som passar bättre med rådande omständigheter. Om det t.ex. regnar på motorvägen kan systemet föreslå att du sänker hastigheten.

HASTIGHETSBEGRÄNSARE

Bilen har även en hastighetsbegränsare som underlättar körningen ännu mer. Systemet läser själv av permanenta och tillfälliga hastighetsgränser och visar dessa på displayen.

Om du överskrider gränsen visas en varning. Du kan även ställa in farthållaren/hastighetsbegränsaren själv till den högsta tillåtna gränsen.

För extra komfort och säkerhet kan du lägga till igenkänning av trafikskyltar som tillval. Systemet kan läsa av skyltarna stopp, förbud mot infart, förbud mot omkörning och förbud mot omkörning upphör.

Systemet är endast ett hjälpmedel och får aldrig användas som ersättning för vakenhet på vägen och regelföljande.

DS MATRIX LED VISION

Belyser utan att blända

Den senaste generationen framlyktor DS MATRIX LED VISION låter dig köra med helljus hela natten igenom utan att någonsin blända mötande förare. Detta är intelligenta strålkastare som ger bästa tänkbara ljus hela tiden genom att automatiskt anpassa belysningen till den omgivande trafiken med hjälp av en kamera som sitter högst upp på vindrutan.

Strålkastarna DS MATRIX LED VISION består av tre LED-moduler för halvljus plus en MATRIX BEAM-modul som anpassar sig efter körningen. Modulen består av 15 identiska men självständiga belysningselement som tänds och dämpas successivt beroende på omgivningen.

HIFI-SYSTEMET FOCAL ELECTRA®

Kraftigt ljud och otrolig klarhet

Det enastående ljudsystemet, med 12 högtalare och 515-watts förstärkare, har utvecklats av våra ingenjörer och tekniker tillsammans med det franska företaget FOCAL, en långvarig samarbetspartner till oss. Högtalarna har placerats perfekt runt omkring förarsätet och skapar en otroligt uppslukande ljudbild. Resultatet är en unik akustisk miljö med extremt exakt positionering i ljudrummet.

VÄLJ DEN KRAFTKÄLLA SOM PASSAR DIG

DS 3 CROSSBACK finns med tre motorversioner: PureTech bensin, BlueHDi diesel och E-Tense 100% elektrisk. Välj mellan åttaväxlad automatlåda eller sexväxlad manuell växellåda, beroende på motorn.

Välj körläge med reglaget på mittkonsolen. Det finns upp till sju kör- och draglägen, beroende på modell och tillval. Körlägena är manuell, sport, normal och eko. Draglägena är sand, lera och snö.

PureTech bensinmotor

Bensinmotorn PureTech är en kraftfull och effektiv motor som garanterar dynamisk körning och extremt låga utsläpp.

BlueHDi dieselmotor

Dieselmotorn BlueHDi är utrustad med det allra senaste innovativa systemet för utsläppskontroll och noteras för sin höga verkningsgrad. Motorn ger låga utsläpp med hög effekt och uppfyller därmed framtidens högt ställda krav.

E-Tense 100% elektrisk motor

E-Tense är en 100% elektrisk motor som kombinerar kraft och flexibilitet med fullständig tystnad och ger en sensationellt ny körupplevelse bakom ratten på DS 3 CROSSBACK.

DITT EGET RUM

Dagens bilbränslen kanske förändras, men det gör inte dina önskemål. Därför har den 100% elektriska DS 3 CROSSBACK E-Tense utformats med samma komfortnivå som bensin- och dieselmodellen, utan att tumma på utrymmet invändigt eller i bakluckan.

DS 3 CROSSBACK är en stadsbil i själen och enastående rymlig invändigt trots den kompakta storleken. För maximal komfort ingår massor av praktiska och funktionella förvaringsutrymmen, hopfällbart baksäte och ett bagageutrymme på 350 liter.

TEKNIK FÖR DIN SÄKERHET

Viktigast för oss är alltid säkerheten: för dig, dina närmaste och alla andra vars vägar du korsar. Därför gör våra ingenjörer allt de kan för att DS 3 CROSSBACK ska nå högsta poäng i krocktestet Euro NCAP.