Searching Inventory...

Finansiering

Peugeot PLUS – Vill du äga din Peugeot, erbjuder vi det nya Peugeot Plus

Ett helt nytt koncept baserat på 36 månader, där service, fabriksgarantier och vägassistans ingår redan från start.

Du löser din restskuld efter avtalets upphörande och erhåller alla dina månadsbetalningar som avdrag (avdraget är här beräknat som mellanskillnaden mellan det ursprungliga listpriset och det fastställda restvärdet på bilen). Avdraget avräknas från bilens ursprungliga försäljningspris. Försäljningspriset fastställs som aktuellt listpris. Du betalar alltså inte bara en väldigt låg månadskostnad, du betalar dessutom direkt till dig själv.

Om du vill ha ett helt bekymmersfritt bilägande kan vi dessutom erbjuda dig ett garanterat restvärde. Kontakta din lokala oss för mer detaljerad information och ett prisförslag baserat på just dina förutsättningar.

Väljer du att inte köpa ut bilen efter 36 månader, vilket bestäms vid avtalets tecknande, kommer din månadskostnad anpassas efter bilens specifika restvärde. Detta avtalas på plats mellan dig som kund och enskild säljare.

Finansiering för företag

Peugeot har idag ett av marknadens bredaste sortiment, vilket gör att du som företagare lätt hittar en bil för varje användningsområde och smak. Vi har en lång erfarenhet av att leverera bilar med högeffektiva dieselmotorer, som bidrar till låg bränsleförbrukning och låg miljöpåverkan, vilket är viktigt för både företaget och den anställde. Att vi erbjuder bilar med högsta komfort och med en hög utrustningsnivå som standard gör inte saken mindre intressant. Allt sammantaget ger låga ägandekostnader och gynnsamma förmånsvärden.

Nyckeln till en bra bilaffär beror till stor del på hur finansieringslösningen ser ut. Genom Peugeot Finans får du möjlighet att äga/leasa den Peugeot som passar just dina önskemål och krav.

Peugeot Finans ingår i DnB NOR Finans, vilket innebär att du har en partner med finansiell styrka och stabilitet. Dessutom får du mycket konkurrenskraftiga villkor, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Våra säljare hjälper dig att ta fram den lösning som passar ditt företag bäst. Tillsammans ser vi över företagets totala bilbehov och alla kostnader kopplade därtill.

Personalbil

Personalbil är en förmån för den anställde som är kostnadsneutral för arbetsgivaren. Den anställde kan köra en ny och säker bil som byts ut vart tredje år till en fast kostnad, som oftast är lägre än om bilen skulle ägas privat av den anställde. Grunden för Personalbil är en fast månatlig där också kostnad utifrån vald bil och körprofil.
KOSTNADEN INKLUDERAR:

  • Bilens värdeminskning och kapitalkostnad
  • Service/underhåll/reparation
  • Däck (sommar- och vinterdäck)
  • Försäkring

För föraren innebär Personalbil en bruttolönenedsättning motsvarande kostnaden för bilen.

Avbetalning

PASSAR FÖR DIG SOM:

  • Inser fördelarna med att utnyttja bilen som säkerhet.
  • Driver någon form av näringsverksamhet och är registrerad för F-skatt.
  • Driver näringsverksamhet som innebär att du kan dra full moms, d.v.s. näringsverksamhet inom personbefordran som taxi, körskola, biluthyrning etc.
  • Köper en lätt transportbil som innebär att du kan dra full moms, d.v.s. lätta transportbilar som chassi, flak eller påbyggnationer med luftspalt mellan förarhytt och byggnation.
  • Köper en begagnad bil.
  • Vill äga och ser bilen som en anläggningstillgång.

Peugeotkortet – bekvämare för dig som kör Peugeot

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visa-kopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50 000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort.
 Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Delbetala 4 månader räntefritt

Med Peugeotkortet kan du alltid välja att dela upp betalningen för inköp hos din Peugeothandlare/-verkstad helt ränte-/avgiftsfritt under 4 månader. Du delbetalar då en fjärdedel av skulden per månad helt utan ränta.

Peugeotkort som kreditkort

Du kan välja att dela upp månadsbetalningen för dina inköp i din egen takt, dock lägst med en 1/20-del av skulden. Du har också möjlighet att själv välja två betalningsfria månader per år.

Du kan få upp till 55 dagars räntefri kredit

När du använder ditt Peugeotkort som betalkort har du upp till 55 dagars räntefri kredit beroende på inköpsdatum.

Drivmedelsrabatt på Preem

Det ska löna sig att använda Peugeotkortet . Därför får du f.n. 15 öre per liter i rabatt när du tankar på någon av Preems bemannade stationer runt om i Sverige och betalar med Peugeotkortet. Rabatten dras på kontoutdraget. Utöver en bra rabatt så har du koll på dina bränsleköp på ditt kontoutdrag och Mina Sidor.

Peugeotkort med reseförsäkring

I Peugeotkortet ingår även Reseförsäkring och Avbeställningsskydd om minst 75 % av resans totala kostnad är betald med Peugeotkortet. Försäkringsgivare: Försäkringsbolaget Zürich Insurance Ireland Limited, Filial Sverige.

Alltid bonus på alla dina inköp*

Du kan använda ditt Peugeotkort för alla dina löpande inköp och du får alltid 2 % i bonus när du handlar
hos en auktoriserad Peugeothandlare/-verkstad. Dessutom får du 0,25 % i bonus när du handlar på övriga inköpsställen.
* Gäller ej på Preem där drivmedelsrabatt ingår

Utbetalning av intjänad bonus

I samband med årsdagen, från det att du fick ditt Peugeotkort, får du en bonuscheck från Peugeot.
 Bonuschecken gäller som betalningsmedel under 12 månader från utfärdandedatum hos din Peugeothandlare/-verkstad.