Searching Inventory...

Kampanjer

Beg. kampanj

Just nu erbjuder vi minst 20.000:-* för din inbytesbil när du köper en utvald begagnad bil från oss och finansierar den via Peugeot Finans

Vi köper din nyare Peugeot

Just nu har vi lågt lager på nyare begagnade Peugeot.
Därför betalar vi extra bra just nu för din bil.

PEUGEOT COOL

AC:n håller dig kall och favoritmusiken streamas ut genom högtalarna från din Smartphone samtidigt som farthållaren är inställd på en perfekt cruising-hastighet.

PEUGEOT 208

Nu finns Peugeot 208 GTi i ny uppdaterad version till ett helt fantastiskt pris. Med sin sportiga och eleganta stil, men framförallt med enorm körglädje är detta en bil som måste upplevas!

PEUGEOT 308

Passa på att uppgradera din Peugeot 308 till vår fantastiska dieselmotor BlueHDi 120, som är bäst i klassen. Eller varför inte vår prisbelönta motor, PureTech 110 hk, som vunnit det prestigefyllda Engine of the year priset två år i rad.

PEUGEOT 508

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

Automat på köpet

Just nu kan du uppgradera våra populäraste modeller till automat helt utan extra kostnad. Oavsett om du väljer mellan vår miljöbilsklassade dieselmotor eller vår prisbelönta bensinmotor så får du automatlådan på köpet. Så kom in till din närmsta återförsäljare för vårens absolut bästa köp!

PEUGEOT STYLE

För dig som tycker både design och utrustning är viktigt i din bil har vi skapat NYA Peugeot STYLE. Välj mellan Peugeot 208 och Peugeot 308.