Searching Inventory...

Peugeot personbilar

Peugeot 108 5D

Peugeot 108 är en kompakt bil. Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många tillvalen gör bilen anpassningsbar till allas smak.

Peugeot 108 TOP!

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Det finns många möjligheterna att anpassa bilen till egen smak.

Peugeot 208 5D

Peugeot 208 i ny uppdaterad version. Nya generationens kompakta halvkombi visar upp en ny, sportig och elegant stil. En attraktiv bil som är svår att motstå och som ger en vitaliserande körupplevelse.

Peugeot 208 GTi

Med sina sportiga linjer, förfinade interiör och höga prestanda, gör den nya Peugeot 208 GTi sina avsikter tydliga. Nästan 30 år efter lanseringen av 205 GTi är GTi:s passion pånyttfödd.

Peugeot 308 5D

Blev utsedd till årets bil när den kom. Fantastisk körglädje och utrustningsnivå i kombination med Peugeots snåla motorer med blandad låg förbrukning. Den perfekta bilen för små och stora familjer!

Peugeot 308 SW

Blev utsedd till årets bil när den kom. Fantastisk körglädje och utrustningsnivå i kombination med Peugeots snåla motorer med blandad låg förbrukning. Den perfekta bilen för små och stora familjer!

Peugeot 308 GT

308-modellen har fått tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande Magnetic Blue-lackerad GT-version som kommer att glädja bilälskare över hela världen.

Peugeot 308 GTI

Peugeots ingenjörer är lika passionerade och krävande som sportbilsentusiaster. Det är på detta sätt de har skapat den ultimata kompakta sportbilen: PEUGEOT 308 GTi by Peugeot Sport.

Peugeot 2008 SUV

Den utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

Peugeot 3008 SUV

Den visar upp sin styrka och karaktär via sin stilrena design som både är kraftfull och elegant. Kliv in i en sensorisk och teknisk värld inuti den nya 3008 SUV och få en ny, stark körupplevelse.

Peugeot 3008 GT

Med nya PEUGEOT 3008 GT får du en elegant bil som både är kraftfull och har en stark karaktär. Den nya generationens spektakulära PEUGEOT i-Cockpit ger en körupplevelse utöver det vanliga.

Peugeot 5008 SUV

Peugeot presenterar nu nya 5008 SUV: en högpresterande SUV med oöverträffad körglädje och frihetskänsla. Den har en stark och självsäker framtoning som är alldeles unik.

Peugeot 508 Sedan

Väl på plats i nya Peugeot 508 upptäcker du genom bilens fantastiska väghållning vad Peugeots ledande tekniska expertis betyder i praktiken. Du kommer även att älska prestandan!

Peugeot 508 SW

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

Peugeot Partner Tepee

Partner Tepee har fått ett nytt utseende både stilistiskt och teknologiskt. Den är utrustad med ny modern teknologi och effektiva motorer som optimerar körningen och ger dig en behaglig körupplevelse.

Peugeot Traveller

Kraftfull design, anmärkningsvärda köregenskaper utvecklade hos PEUGEOT, motorer av typen BlueHDi Euro 6, behaglig atmosfär och förstklassig komfort. Ni får en modern och rymlig resupplevelse.