Searching Inventory...

Peugeot personbilar

Peugeot 108 5D

Peugeot 108 är en kompakt bil. Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många tillvalen gör bilen anpassningsbar till allas smak.

Peugeot 108 TOP!

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Det finns många möjligheterna att anpassa bilen till egen smak.

Nya Peugeot 208

Nya PEUGEOT 208 visar upp en ungdomlig sida med distinkt och sportig form. Interiören avslöjar den ursprungliga PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

Nya Peugeot e-208

Nya citybilen PEUGEOT e-208 erbjuder livlig och stimulerande körning tack vare en 100 % elektrisk motor som skapar en ny elektrisk rörlighet.

Peugeot 308 5D

Blev utsedd till årets bil när den kom. Fantastisk körglädje och utrustningsnivå i kombination med Peugeots snåla motorer med blandad låg förbrukning. Den perfekta bilen för små och stora familjer!

Peugeot 308 SW

Blev utsedd till årets bil när den kom. Fantastisk körglädje och utrustningsnivå i kombination med Peugeots snåla motorer med blandad låg förbrukning. Den perfekta bilen för små och stora familjer!

Peugeot 308 GT

308-modellen har fått tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande Magnetic Blue-lackerad GT-version som kommer att glädja bilälskare över hela världen.

Peugeot 308 GTI

Peugeots ingenjörer är lika passionerade och krävande som sportbilsentusiaster. Det är på detta sätt de har skapat den ultimata kompakta sportbilen: PEUGEOT 308 GTi by Peugeot Sport.

Peugeot 2008 SUV

Den utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

Nya Peugeot e-2008 SUV

Upptäck nya PEUGEOT e-2008 SUV och alla fördelar med en elmotor. Njut av den bekväma känslan som elektrisk körning ger och utforska alla nya fördelar med elektrisk rörlighet.

Peugeot 3008 SUV

Den visar upp sin styrka och karaktär via sin stilrena design som både är kraftfull och elegant. Kliv in i en sensorisk och teknisk värld inuti den nya 3008 SUV och få en ny, stark körupplevelse.

Peugeot 3008 GT

Med nya PEUGEOT 3008 GT får du en elegant bil som både är kraftfull och har en stark karaktär. Den nya generationens spektakulära PEUGEOT i-Cockpit ger en körupplevelse utöver det vanliga.

NYA PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

Upptäck nya Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid (laddhybrid) med kombinerad el- och bensinmotor och en elektrisk räckvidd på runt 59 km enligt WLTP-cykeln.

Peugeot 5008 SUV

Peugeot presenterar nu nya 5008 SUV: en högpresterande SUV med oöverträffad körglädje och frihetskänsla. Den har en stark och självsäker framtoning som är alldeles unik.

Nya Peugeot 508

Upptäck nya PEUGEOT 508 – en exklusiv halvkombi med djärv design, kompromisslös produktkvalitet och teknisk prestanda på hög nivå för intensiv körglädje.

Nya Peugeot 508 Plug-In Hybrid

Upptäck den nya exklusiva halvkombin nya PEUGEOT 508 Plug-In Hybrid (laddhybrid). I 100 % elläge erbjuder nya PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID en mängd fördelar och en helt ny körupplevelse.

Nya Peugeot 508 SW

En exklusiv kombi med kraftfull design. Modellen ger samma komfort som en stor sedan, samma utrymme som en SW, samma sportiga stil som en coupé, med kvalitet och teknisk prestanda på hög nivå

Nya Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid

Upptäck Peugeots nya toppmoderna plug-in hybrid (laddhybrid), nya Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid. Njut av alla fördelar med det elektriska läget och det rymliga bagageutrymmet.

Nya Peugeot Rifter

Nya Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse. En design utan kompromisser.

Peugeot Traveller

Kraftfull design, anmärkningsvärda köregenskaper utvecklade hos PEUGEOT, motorer av typen BlueHDi Euro 6, behaglig atmosfär och förstklassig komfort. Ni får en modern och rymlig resupplevelse.