Searching Inventory...

Nya Peugeot 508 SW

* Priserna som visas på peugeot.se är rekommenderade cirkapriser. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Modell: Nya PEUGEOT 508 SW GT Grå Amazonite

NYA PEUGEOT 508 SW

Upptäck nya PEUGEOT 508 SW, en exklusiv kombi med kraftfull design. Modellen ger samma komfort som en stor sedan, samma utrymme som en SW, samma sportiga stil som en coupé, med kvalitet och teknisk prestanda på hög nivå.

DESIGN

EN DJÄRV KOMBI

Med en vass och kraftfull stil, slimmade linjer och en uttrycksfull kylargrill, utstrålar nya PEUGEOT 508 SW en modern elegans som är både generös och stark. Baktill framhäver de dubbla kromade avgasrören den sportiga stilen, och det blanksvarta fältet uppvisar en ny ljussignatur med 100 % LED och helt nya 3D-effekter.

Taklucka

Takluckan med stor öppning ger fri utsikt och massor av ljus även på platserna i baksätet. Gardinen som matchar inredningen i taket skyddar mot solen och skapar också en mer ombonad miljö.

Karmlösa dörrar

De eleganta karmlösa dörrarna bidrar till den stilrena designen hos PEUGEOT 508 SW och framhäver den långa och låga silhuetten.

Bagage och flexibilitet

Bagageutrymmet har stor kapacitet och gott om plats för resväskor och annat bagage. Det är mycket praktiskt med skenorna på golvet och bagagenätet som skyddar vid höga laster. Nya PEUGEOT 508 SW kan också utrustas med en motordriven baklucka med hands free-funktion. Tillsammans med nyckelfritt lås- och startsystem kan den öppnas med en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

Invändig klädsel

Tag plats i den moderna och raffinerade kupén i PEUGEOT 508 SW. Genom att kombinera de ädla och tidlösa materialen i inredning och sätesklädsel kan alla skapa sin egen personliga miljö och göra varje resa till en fantastisk upplevelse.

Praktisk förvaring

Det finns en mängd praktiska förvaringsutrymmen fördelade i kupén i PEUGEOT 508 SW. Bredvid förar- och passagerarsätet finns de i dörrpanelerna, i armstödet och i mittkonsolen. Även för passagerarna i baksätet finns det förvaring nära till hands. Med rymligheten och de många invändiga förvaringsfacken ökar användningsområdena och möjligheterna i nya PEUGEOT 508 SW.

Ljussignatur

För att ge bättre sikt och optimal säkerhet består märkets nya ljussignatur fram av strålkastare med Full-LED-belysning – PEUGEOT Full LED Technology – med automatisk korrigering av inställningen, blinkers med LED-lampor samt statiskt kurvljus. I bakpartiet sitter LED-lampor med 3D-effekt i form av lejonklor, vars ljusstyrka justeras automatiskt beroende på ljusförhållandena.

FÖRARPLATSEN

DEN SPEKTAKULÄRA PEUGEOT i-Cockpit®

Installera dig på den visionära förarplatsen. I den nya exklusiva kombin PEUGEOT 508 SW finns PEUGEOT i-Cockpit® som är ergonomiskt utformad och utlovar fantastiska körupplevelser med den kompakta ratten, den anpassningsbara head up-displayen och den högupplösta touchskärmen på 10 tum.

Ständig uppkoppling

För att ni ska kunna vara uppkopplade och ständigt ha kontakt med yttervärlden har nya PEUGEOT 508 SW bland annat trådlös laddning av smartphone och funktionen Mirror Screen som gör att du kan spegla dina kompatibla appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmen. Med röstigenkänning och TomTom®-tjänster, får du via den uppkopplade 3D-navigationen all viktig information om körningen i realtid.

Ergonomiska säten

Tag plats och njut av komforten i de AGR-märkta sätena. De går att ställa in i längsled och lutning och har personligt inställbart svankstöd med minnesfunktion. För att göra det ännu bekvämare för dig har nya PEUGEOT 508 SW ett exklusivt system för multipunktsmassage i förarsätet och det främre passagerarsätet.

Ljudanläggning och HiFi FOCAL®

I nya 508 SW finns en HiFi-anläggning av märket FOCAL®, känt för sin patenterade teknik och unika ljudsignatur. Den här anläggningen har 10 högtalare med den exklusiva FOCAL®-tekniken som ger mycket god ljudstabilitet och ett rent och klart ljud.

MOTORER

INTENSIV KÖRGLÄDJE

Den nya exklusiva kombin PEUGEOT 508 SW ger smidig körning och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringen. De effektiva motorerna PureTech, BlueHDi Euro 6.c och automatlådan EAT8i förhöjer körglädjen ytterligare.

BENSINMOTORER PURETECH

Bensinmotorn 1,6 L PureTech av senaste generationen Euro 6.d temp ger körglädje och bästa förhållande mellan prestanda och förbrukning. Det finns två bensinmotorer att välja mellan till nya PEUGEOT 508 SW, tillsammans med den nya automatiska växellådan EAT8 och ”Stop & Start”-teknik:

 • 1,6 L PureTech 180 S & S EAT8
 • 1,6 L PureTech 225 S & S EAT8

DIESELMOTORER BLUE HDI

Nya PEUGEOT 508 SW kan fås med märkets dieselmotorer BlueHDi av senaste generationen Euro 6.d, med det exklusiva avgasreningssystemet och marknadens mest effektiva system för optimerad förbrukning. Det finns fyra alternativ:

 • 1,6 L BlueHDi 130 S & S manuell 6-växlad
 • 1,6 L BlueHDi 130 S & S EAT8
 • 2,0 L BlueHDi 160 S & S EAT8
 • 2,0 L BlueHDi 180 S & S EAT8

AUTOMATLÅDA EAT8

Den nya automatiska växellådan EAT8 ger snabba och följsamma växlingar tack vare den nya elektroniska växelväljaren Shift and Park by wire och paddlar under ratten. Den är kompaktare och tillsammans med Stop & Start-teknik ger den bästa förbrukning och effekt.

MANUELL 6-VÄXLAD

Nya PEUGEOT 508 SW kan också fås med en manuell 6-växlad växellåda och med motorn BlueHDi 130.

TEKNIK

SÄKERHET OCH KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

Nya PEUGEOT 508 SW har en mängd teknisk utrustning och många körhjälpsfunktioner av senaste generationen. Det ökar säkerheten, underlättar manövrer och hjälper dig att bättre förstå och föregripa det som händer på vägen.

AUGMENTED REALITY

Med den infraröda kameran i systemet Night Vision kan man vid mörkerkörning och vid nedsatt sikt lättare upptäcka fotgängare och djur framför bilen, utanför strålkastarnas räckvidd, vilket ger optimal säkerhet. Bilden visas då i ditt synfält i displayen tillsammans med en varningssignal.

PACK DRIVE ASSIST PLUS

Med paketet Pack Drive Assist Plus kan nya PEUGEOT 508 SW bli semiautonom, dvs. delvis självkörande.Med hjälp av radarn mitt i den främre stötfångaren och kameran längst upp i vindrutan anpassar den adaptiva farthållaren med Stop & Go-funktion automatiskt bilens fart efter hastigheten hos fordonet framför. Då hålls avståndet hela tiden konstant. Farthållaren är kopplad till systemet Highway Assist som håller bilen i den position på vägbanan som föraren väljer.

FÖR SÄKERHETS SKULL

I Pack Safety finns körhjälpsfunktioner som bidrar till att göra resan tryggare. Det omfattar automatisk nödbroms (Active Safety Brake) med kollisionsvarnare (Distance Alert), aktiv avåkningsvarnare och avläsning av hastighetsskyltar och rekommenderad hastighet. Pack Safety Plus ger ytterligare säkerhet med aktiv dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare, automatisk växling helljus-halvljus och utökad avläsning av skyltar. Det ger dig ännu bättre kontroll på vad som händer på vägen.

FULL PARK ASSIST

Tekniken FULL PARK ASSIST ger helt automatisk hjälp vid parkeringsmanövrer, både vid fickparkering och sida vid sida. Föraren aktiverar funktionen på växelspaken och utan att man behöver röra ratten eller pedalerna tar systemet över och söker upp en tillräckligt stor parkeringsplats, accelererar och bromsar. Systemet underlättar också när man kör ut från parkeringsplatsen.

Privatleasing Nya 508 SW

ACTIVE PureTech 180 AUT
fr. 4 699 kr/mån inkl service & 1.500 mil/år

hemleverans

Peugeot Sätra kan nu erbjuda unik hemleverans när du tecknar ett privatleasingkontrakt med oss som exklusiv Peugeot Återförsäljare. Genom att erbjuda hemleverans kan du i lugn och ro bestämma vilken bil du önskar, beställa den och få den levererad till din dörr.

Villkor och leveranstid kan variera beroende på bil och utrustning. Villkoren kan variera utifrån avstånd, specifika leveransönskemål etc. Kontakta din säljare för vidare information om hemleverans. En kostnad på 1 995 kr tillkommer för hemleverans (Hemleverans kan endast ske inom Stockholm).

KÖR EN HELT NY BIL, INGET LÅN, INGEN KONTANTINSATS.
Fördelar med privatleasing:

 • Du kör en helt ny bil och betalar 0 kr i kontantinsats
 • Du slipper tänka på bilens framtida värde: ingen restvärderisk
 • Du binder dig inte till ett nytt billån
 • Du får kontroll över din bilekonomi och slipper eventuella oväntade utgifter
 • Du betalar en gång per månad: en leasingavgift baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
 • Avtalstid: oftast 36 månader men anpassas efter ditt behov
 • Du har tre års fabriksgaranti
 • Du slipper besiktning
 • Inget bilägande: efter avtalsperioden lämnar du enkelt tillbaka bilen. Du slipper jobbet med att sälja din bil och kan istället välja en ny bil på privatleasing!

Välkommen till Peugeot Privatleasing
– det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot!

Boka 508 SW


Vår integritetspolicy (läs den här)