Searching Inventory...

Nya Peugeot Rifter

Nya PEUGEOT Rifter har en robust och personlig stil. Den moderna, tekniska interiören är anmärkningsvärt rymlig och flexibel och inbjuder till en helt ny körupplevelse.

EN HELT NY SILHUETT MED STIL

PASSAR LIKA BRA I STAN SOM I NATUREN

En design utan kompromisser. Elegant, robust, smidig och kraftfull – nya PEUGEOT Rifter är ett typexempel på mångsidighet. Den korta och höga motorhuven och den förhöjda markfrigången är drag som hämtat inspiration från SUV-segmentet. Den har en balanserad, kompakt och dynamisk silhuett som framhävs av strålkastarna med den inbyggda ljussignaturen och av den vertikala kylargrillen.

EN TYPISK PEUEGOT

Ett tydligt arv som bärs vidare med stolthet. Med sin karakteristiska front, helt i stil med de senaste PEUGEOT-modellerna, och de ikoniska baklyktorna bekräftar PEUGEOT Rifter sin ställning som märkets nya symbolmodell. I den moderna versionen GT Line överraskar denna MPV med sina stilrena och eleganta linjer.

REDO FÖR ÄVENTYR

PEUGEOT i-COCKPIT® – EN INBJUDANDE KUPÉ

Med PEUGEOT i-Cockpit® blir körningen smidigare och intuitivare tack vare den kompakta ratten, head up-displayen och den 8 tum stora pekskärmen. Med den bekväma körställningen och Advanced Grip Control som ger bättre väggrepp har du hela tiden kontroll.

MOTORER SOM GER STÖRRE HANDLINGSFRIHET

Dags att pröva en verkligt behaglig körupplevelse. Med nyskapande diesel- och bensinmotorer och en ny 8-stegad automatlåda EAT8, utmärker sig nya PEUGEOT Rifter med sin prestanda men också genom sin måttliga bränsleförbrukning under normala körförhållanden.

GENOMTÄNKT FÖR MER ANVÄNDARVÄNLIGHET

PRAKTISK OCH FLEXIBEL – MER UTRYMME OCH FLER FÖRVARINGSFACK

Rifter är bilen som anpassar sig efter alla dina önskemål. Öppningsbar baklucka, 5 eller 7 platser, 3 individuella och nedfällbara baksäten med Magic Flat-funktion, bagageutrymme på mellan 775 och 3 500 liter och Zénith®-tak med många förvaringsfack. Den praktiska flexibiliteten gör att det alltid finns plats i nya PEUGEOT Rifter och den är snabb och effektiv att lasta.

ENKEL OCH TRYGG KÖRNING

Innovation i kupén. Nya PEUGEOT Rifter ger utökade uppkopplingsmöjligheter med 3D-navigation, funktionen Mirror Screen, tjänsterna från PEUGEOT Connect och trådlös laddning av smartphone med induktion. Och för att körningen ska bli ännu säkrare finns den senaste generationens körhjälpsfunktioner.

DESIGN UTAN KOMPROMISSER

Elegant, robust, smidig och kraftfull – nya PEUGEOT RIFTER är ett typexempel på mångsidighet. Den korta och höga motorhuven och den förhöjda markfrigången är drag som hämtat inspiration från SUV-segmentet. Den balanserade, kompakta och dynamiska silhuetten framhävs av ljussignaturen med DRL-strålkastare med LED-lampor och av den vertikala kylargrillen.

EN STARK PERSONLIGHET

Med sin stilrena silhuett och arbetade linjer passerar nya PEUGEOT RIFTER inte obemärkt förbi. En grå stötfångarlist fram, 17 tums aluminiumfälgar med diamanteffekt, takrelingar, svarta skärmbreddare och sidoskydd förstärker den anmärkningsvärt snygga stilen hos nya RIFTER.

LEJONET VISAR KLORNA

En vass signatur. Baklyktorna med 3D-effekt i form av lejonklor bekräftar PEUGEOT RIFTERS ställning som märkets nya symbolmodell. Dragkrok finns som tillval och ger ännu större frihet, och de två sidoskjutdörrarna med bred öppning och nedrullningsbara tonade rutor ger tillträde till en interiör som verkligen inte har något att dölja.

DESIGN UTAN KOMPROMISSER

Med sin stilrena silhuett och arbetade linjer passerar nya PEUGEOT RIFTER inte obemärkt förbi. En grå stötfångarlist fram, 17 tums aluminiumfälgar med diamanteffekt, takrelingar, svarta skärmbreddare och sidoskydd förstärker den anmärkningsvärt snygga stilen hos nya RIFTER.

FLEXIBLA SÄTEN OCH BAGAGEUTRYMME

En bil som anpassar sig efter alla dina önskemål. Nya PEUGEOT RIFTER finns att få med fem eller sju platser och i två olika längder (Standard och Long) och den har anpassningsmöjligheter utöver det vanliga. Passagerarsäte fram, delbar baksätesbänk 2/3-1/3 eller tre individuella säten bak med systemet ”Magic Flat” som kan fällas ner i golvet, tredje raden med två individuella uttagbara säten – det är du som väljer hur du vill ha det! Bagageutrymmet har en imponerande volym på mellan 775 och 3 500 liter och ända upp till 4 000 liter för den långa versionen med 5 platser. Slutligen underlättas ilastning och urlastning av den öppningsbara bakrutan, den låga lasttröskeln och det plana golvet.

ZÉNITH®-TAK

Zénith® -taket med elstyrd solskyddsgardin och stämningsbelysning med LED-lampor är inte bara ett ljusinsläpp – det ger också massor av extra förvaringsfack i mittbågen, takpanelen och den främre hyllan.

FÖRVARINGSFACK

Upptäck möjligheterna när det gäller förvaring. I dörrpanelerna fram och bak, i mittkonsolen, i golvet vid fötterna... Nya PEUGEOT RIFTER har rekordstor förvaringskapacitet i sin kategori. De många utrymmena är alla generösa och lättåtkomliga och de är ergonomiskt genomtänkta för allt du vill ha nära till hands.

PÅ VÄG MOT NYA SENSATIONER

Med PEUGEOT i-Cockpit® blir körningen smidigare och intuitivare tack vare den kompakta ratten med reglage och röststyrning, head up-displayen och den 8 tum stora kapacitiva pekskärmen. Nya PEUGEOT RIFTER tar dig med på en helt unik upplevelse.

UPPKOPPLAD 3D-NAVIGATION

Innovation i kupén. Med uppkopplad 3D-navigation med röststyrning och tjänster från PEUGEOT Connect Nav får du tillgång till en mängd tjänster som underlättar tillvaron i bilen. Trafikinfo i realtid, tillgängliga parkeringar, bränslepris, väderprognoser... Direkt på pekskärmen får du en fullständig uppfattning om världen utanför.

EN HEL VÄRLD INOM RÄCKHÅLL

Ge din smartphone en särskild plats. Med funktionen Mirror Screen i nya PEUGEOT RIFTER kan du på pekskärmen i bilen använda kompatibla appar från din smartphone. Det behövs inte längre någon sladd utan laddningen av telefonen sker med induktion. Hur enkelt som helst!

VÄGHÅLLNING

Ta dig fram överallt. Kontroll över vägen oavsett om den är rak och fin eller slingrande och brant. Nya PEUGEOT RIFTER har märkets erkänt goda väghållning och den har också anpassad fjädring, följsam styrning och höjd markfrigång. Slutligen gör den höga förarställningen att du får god uppsikt över vägen.

REDO FÖR ÄVENTYR

Behåll kontrollen även i extrema situationer. Med funktionen HADC i Advanced Grip Control håller nya PEUGEOT RIFTER låg hastighet i kraftiga lutningar. Du kan koncentrera dig på att styra och kan känna att du har kontroll över situationen.

Förbättrad drivkraft för mera äventyr. Med Advanced Grip Control och dess förbättrade antispinnfunktion kan du anpassa körningen i nya PEUGEOT RIFTER till det du behöver för stunden. Välj mellan fem grepplägen (Standard, Snö, Terräng, Sand, ESP OFF) med vridhjulet i mittkonsolen för att få bästa drivkraft.

Nya PEUGEOT Rifter, innovativa motorer och en mängd körhjälpsfunktioner som ger större handlingsfrihet.

EN NY GENERATION MOTORER

De innovativa motorerna i nya PEUGEOT RIFTER förenar prestanda och måttlig bränsleförbrukning. Motorerna av den senaste generationen, BlueHDi diesel och PureTech bensin, ger en helt ny och behaglig upplevelse.

Nya RIFTER kan fås med motorn BlueHDi 100 med 5-växlad växellådai och med PureTech 110 S & S 6-växlad växellådai. Båda finns också i en version med mycket låg förbrukningi för bästa effektivitet.

De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt NEDC (förordning (EG) 715/2007 och (EG) nr 692/2008 i respektive gällande version), som gör att de kan jämföras med andra fordon.

NY AUTOMATLÅDA EAT8

Ett enkelt vridhjul som gör körningen smidigare. Med den nya 8-stegade automatlådan EAT8i sker växlingarna mjukt och automatiskt så att du alltid har rätt växel i. Med paddlarna under ratten kan du också växla manuellt utan att tappa automatfunktionen

ENKEL OCH TRYGG KÖRNING

Att parkera blir rena barnleken. De olika körhjälpsfunktionerna som finns i nya PEUGEOT RIFTER ger dig ännu mer frihet och körglädje. Med backkamera Visiopark 1i, Park Assisti av senaste generationen och döda vinkeln-varnarei är du väl rustad under alla omständigheter.

PEUGEOTS körhjälpsfunktioner underlättar körningen i nya RIFTER och du kan känna dig trygg och säker. Utökad avläsning av hastighetsskyltar och rekommenderad hastigheti, adaptiv farthållarei med funktionen Stopi, aktiv avåkningsvarnare, nyckelfritt lås- och startsystem, elstyrd parkeringsbromsi – aldrig har körningen känts lättare.