Searching Inventory...

Peugeot 308 5D

PEUGEOT 308 5 DÖRRARS

Den nya PEUGEOT 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

NYA 308, DEN ULTIMATA DESIGNEN

KARAKTÄR OCH DYNAMIK

Nya PEUGEOT 308 visar sin starka karaktär redan vid första ögonkastet. Den nya utrycksfulla fronten har Peugeot-lejonet centralt placerad och de nya Zyrcon 16’’ aluminiumfälgarna ger en extra touch av elegans. För att ytterligare förstärka intrycket har nya PEUGEOT 308 en integrerad ljussignatur i de nya halogenstrålkastarna.

PEUGEOT i-COCKPIT® - EN NY SLAGS KÖRNING

Välkommen in i en kupé som är utformad för att ge dig glädje och nöje med PEUGEOT i-Cockpit®. Upptäck en smidigare och mer instinktiv bilkörning med den kompaktare ratten, den högt placerade instrumentpanelen och den kapacitiva pekskärmen. Få en ännu intensivare upplevelse med Hi-Fi Denon-paketet och Driver Sport-paketet.

NYA 308 GT LINE, SPORTIG DESIGN

EN STIL SOM UTMÄRKER SIG

Med sin stilrena design och exklusiva material, framhäver nya PEUGEOT 308 GT Line sin eleganta och sportiga karaktär. Du kommer även att uppskatta modellens klädsel Oxford Mistral bestående av konstläder och textil med röda stickningar, läderratt och finishdetaljer i aluminium.

TOTAL UPPKOPPLING

Gör din körning enklare med den senaste generationen av körhjälpsystem och den uppkopplade (ännu ej tillgänglig i Sverige) 3D-navigationen med röststyrning. För att göra din resa ännu bekvämare kan du ansluta din smarttelefon till pekskärmen via funktionen Mirror Screen Triple Play.

NYA 308 GT – EN ÄNNU STARKARE KARAKTÄR

UTMANAR KONVENTIONERNA

Bli kär i nya PEUGEOT 308 GT och bilens starka karaktär. Med sin sänkta kaross har 308 GT en ännu vassare look. Njut även av Driver Sport-paketet, som är standard, för en otroligt dynamisk körupplevelse.

DESIGNAD FÖR HÖG PRESTANDA

Den sportiga designen fortsätter även under motorhuven i nya PEUGEOT 308 GT med sina exklusiva motorer som THP 205 hk (6-växlad manuell) och den nya BlueHDi 180 hk EAT8 (8-stegad automatlåda) som ger ännu bättre prestanda och effektivitet.

EXTERIÖR DESIGN
KRAFTFULL I VARJE DETALJ

Med sina snygga, eleganta linjer och välbalanserade proportioner har nya PEUGEOT 308 ett robust och dynamiskt utseende. Bilens personlighet avspeglar sig i den nya kraftfulla fronten med rutmönster i krom och nya halogenljus i den elliptiskt formade strålkastarmodulen.

STILSÄKER

Nya PEUGEOT 308 GT avslöjar sitt häftiga temperament och snygga design med de nya formlinjerna. Den nya utrycksfulla fronten med lejonet i mitten visar bilens totala kraftfullhet med en ny motorhuv som omger en vertikal kylargrill med rutmönster och en ny dynamisk stötfångare. Bilens siluett framhävs av en svart nedre del av stötfångaren, lister vid tröskellådan, 18’’ Diamant aluminiumfälgar och sportfjädring som är 10 mm närmare marken.

Baktill är karossen hos 308 SW GT markerad med en svartlackerad diffusor med två stylade slutrör.

Få nya körupplevelser som passar dig med det urkopplingsbara ESP-systemet.

VASS LOOK

För att ytterligare förstärka karaktären, har nya PEUGEOT 308 GT en integrerad ljussignatur i Full LED-strålkastarna, som framhäver modellens temperament dag som natt. Den höga tekniska nivån i bilen bekräftas elegant med svepande blinkers med LED och LED-dimljus.

PLATS FÖR MÅNGA KÄNSLOR

REN DESIGN

Den stilrena och mycket funktionella kupén bidrar till den utmärkta ergonomin som ger dig nya körupplevelser. PEUGEOT i-Cockpit® ger en exklusiv och stimulerande körkänsla med den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och den kapacitiva pekskärmen.

ELEGANT INTERIÖR

KLÄDSEL

Den stilrena och mycket funktionella kupén bidrar till den utmärkta ergonomin som ger dig nya körupplevelser. PEUGEOT i-Cockpit® ger en exklusiv och stimulerande körkänsla med den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och den kapacitiva pekskärmen.

Upptäck den högkvalitativa kupén i nya 308 GT Line med aluminiumfinish på pedalerna, fotstöd och instegsskydd. Innertak och de högt placerade finishdetaljerna i antracitgrå erbjuds också som standard. De röda stickningarna återfinns på klädselni, instrumentbrädan, dörrpanelerna, ratten, växelspaksdamasken och golvmattorna.

Den minimalistiska inredningen i den nya PEUGEOT 308 har förändrats med en exklusiv förarhytt, PEUGEOT i-Cockpit®.

PEUGEOT i-Cockpit® - EXKLUSIV OCH STILREN

Inuti nya PEUGEOT 308, ger PEUGEOT i-Cockpit® och dess unika utrustningar dig en helt ny körupplevelse. Den mindre ratten ger mer smidighet, den högt placerade instrumentpanelen mer komfort och den nya kapacitiva pekskärmeni mer intuitiv körning.

MIRROR SCREEN

Med Mirror Screen-funktionen kan du få upp din smarttelefons kompatibla appar via Android Autoi (ännu ej tillgängligt i Sverige), Apple CarplayTM i, eller MirrorLink®idirekt på den kapacitiva pekskärmen.

VÄGHÅLLNING

KROCKKUDDAR

Peugeot 308 har sex krockkuddar:

 • Två främre krockkuddar för att skydda förarens och passagerarens huvud och bröst vid en eventuell frontalkrock.
 • Två främre sidokrockkuddar för att skydda förare och passagerare i händelse av en krock från sidan.
 • Två krockgardiner för att skydda huvudena på de främre och bakre passagerarna.

KÖRGLÄDJE

DRIVER SPORT PAKETET

Med Driver Sport-paketet i bilen, kan dina körupplevelser bli ännu starkare tack vare att vissa inställningar har ändrats. Genom att trycka på “Sport-knappen” på mittkonsolen, tillåter detta system att föraren kan nå nya höjder. Servostyrningen och gaspedalen reagerar snabbare, motorljudet är sportigare och förstärkt, färgen på instrumentpanelen ändras från vit till röd och bilens dynamiska parametrar visas (den levererad effekten, turbotrycket, den tvärgående och längsgående kraften).

Servostyrningen och gaspedalen reagerar snabbare, motorljudet är sportigare och förstärkt, färgen på instrumentpanelen ändras från vit till röd och bilens dynamiska parametrar visas (den levererad effekten, turbotrycket, den tvärgående och längsgående kraften).

DENON HI-FI SYSTEM

Res omgiven av musik återgiven av Hi-Fi-högtalarna – ett exakt och naturligt ljud som ingår i Hi-Fi Denon-paketet. Hi-Fi Denonsystemet i Peugeot 308 är ett skräddarsytt ljudsystem som omfattar åtta högtalare, en bashögtalare och en digital förstärkare. Genom att kunna välja mellan två ljudfördelningar och fem equalizers, får föraren och passagerarna ett kraftfullt, exakt och naturligt ljud.

Nya PEUGEOT 308 - högpresterande

EFFEKTIVA MOTORER

PURETECH-MOTORER

Nya PEUGEOT 308 finns med med de trecylindriga PureTech-bensinmotorerna, vilka har en större verkningsgrad tack vare deras reducerade vikt och dimension. Modellen kan även utrustas med en ny generation av PureTech-bensinmotorer - PureTech 130 tillsammans med en ny 6-växlad manuell växellåda eller en sexstegad automatväxellåda. De nya motorerna och växellådorna ger bättre prestanda, lägre förbrukning och en ökad körkomfort.

NY BlueHDi 130hk S&S MOTOR

Nya 308 är utrustad med den nya exklusiva motorn BlueHDi 130 hk S&S som inviger ett nytt kompaktare avgasreningssystem. Utsläppen behandlas vid källan och i avgassystemet, vilket garanterar i minskad bränsleförbrukning och en ännu effektivare avgasrening.

EXKLUSIVA 308 GT MOTORER

För att framhäva sin sportighet, är nya PEUGEOT 308 GT utrustad med exklusiva motorer : THP 205 hk (6-växlad manuell) eller den nya BlueHDi 180 hk, som fås med den nya automatiska växellådan EAT8.

NY AUTOMATISK VÄXELLÅDA EAT8

Den nya högpresterande automatlådan EAT8, som är lika bränslesnål som en manuell växellåda, ger snabba och smidiga växlingar tack vare den nya elektroniska växelväljaren Shift and Park by wire och paddlarna vid ratten.

KÖRHJÄLPSYSTEM – TEKNIK SOM ÄR DESIGNAD TILL FÖRAREN

Med nya PEUGEOT 308 kan du få hjälp av den senaste generationen av körhjälpsystem, såsom:

 • Aktiv dödavinkelvarnare
 • Parkeringsvy 1
 • Active safety brake
 • Helljusassistent
 • Detekteringssystem av hastighetsskyltar
 • Adaptiv farthållare

Privatleasing 308 5D

 fr. 2 549 kr/mån inkl service & 1.500 mil/år

hemleverans

Peugeot Sätra kan nu erbjuda unik hemleverans när du tecknar ett privatleasingkontrakt med oss som exklusiv Peugeot Återförsäljare. Genom att erbjuda hemleverans kan du i lugn och ro bestämma vilken bil du önskar, beställa den och få den levererad till din dörr.

Villkor och leveranstid kan variera beroende på bil och utrustning. Villkoren kan variera utifrån avstånd, specifika leveransönskemål etc. Kontakta din säljare för vidare information om hemleverans. En kostnad på 1 995 kr tillkommer för hemleverans (Hemleverans kan endast ske inom Stockholm).

INGA BEKYMMER, BARA TANKA OCH KÖR

KÖR EN HELT NY BIL, INGET LÅN, INGEN KONTANTINSATS.
Fördelar med privatleasing:

 • Du kör en helt ny bil och betalar 0 kr i kontantinsats
 • Du slipper tänka på bilens framtida värde: ingen restvärderisk
 • Du binder dig inte till ett nytt billån
 • Du får kontroll över din bilekonomi och slipper eventuella oväntade utgifter
 • Du betalar en gång per månad: en leasingavgift baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
 • Avtalstid: oftast 36 månader men anpassas efter ditt behov
 • Du har tre års fabriksgaranti
 • Du slipper besiktning
 • Inget bilägande: efter avtalsperioden lämnar du enkelt tillbaka bilen. Du slipper jobbet med att sälja din bil och kan istället välja en ny bil på privatleasing!

Välkommen till Peugeot Privatleasing
– det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot!

Boka 308 5D

Tillval 308 5D:

Metallic-lack +62 kr/månNavigation +72 kr/månBackkamera +23 kr/mån


Vår integritetspolicy (läs den här)