Searching Inventory...

Nya Peugeot 508

Nya PEUGEOT 508

Upptäck nya PEUGEOT 508 – en exklusiv halvkombi med djärv design, kompromisslös produktkvalitet och teknisk prestanda på hög nivå för intensiv körglädje.

EN NYSKAPANDE HALVKOMBI

Med sin låga och dynamiska silhuett, den djärva fronten och den kraftfulla och skarpa stilen uppvisar nya PEUGEOT 508 en lyckad kombination av sportighet och elegans. De välformade linjerna, den väldesignade grillen och den nya ljussignaturen förstärker det stilrena, djärva och nyskapande uttrycket.

FULLÄNDNING

Tillgodose ditt behov av perfektion.
Mycket kunnande har lagts på att få fram skönhet och kvalitet utan kompromisser. Balans i proportionerna, karmlösa dörrar, detaljer och ytor som arbetats med precision – allt detta bidrar till intrycket av elegans och perfektion.

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit®.
Förarplatsen är smidig och visionär med den kompakta ratten, den anpassningsbara head up-displayen och den högupplösta 10-tums pekskärmeni. Upplev en helt ny körglädje i de bekväma sätena med flerpunktsmassagei och med Hi-Fi FOCAL®i-ljudet som ger ett rent och tydligt ljud.

EFFEKTIVITET.

Vägra välja och få i stället allt.
Tack vare de effektiva motorerna euro 6.2 PureTech och BlueHDi och den 8-stegade automatlådan EAT8i har nya PEUGEOT 508 lyckats kombinera hög effekt med låga CO2-utsläpp.

UPPTÄCK DET OSYNLIGA.

Experimentera med augmented reality.
Via en infraröd kamerai i bilens front kan man med hjälp av Night Vision*-teknik vid mörkerkörning lättare upptäcka fotgängare eller djur på vägen. Nya PEUGEOT 508 har den senaste säkerhets- och hjälputrustningeni och ger dig en helt ny upplevelse av teknik på hög nivå.

HITTA DIN EGEN VÄG.

Låt dig inspireras.
Nya PEUGEOT 508 ger dig en fantastisk körupplevelse och en intensiv frihetskänsla med exakta reaktioner, körglädje och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringeni.

VERSIONERNA ALLURE, GT LINE OCH GT.

FÖR FÖRETAGARE

Konsult, fria yrken, företagsledare, ansvarig för fordonspark eller användare av en tjänstebil – läs mer om nya PEUGEOT 508, tillhörande tjänster och utbudet som är exklusivt för våra företagskunder.

GENOMSNITTLIG FÖRBRUKNING

För att kunderna ska få bättre information erbjuder PSA-gruppen tillgång till en oberoende och certifierad mätning av förbrukningen vid faktisk användning.

Ta del av den genomsnittliga förbrukningen vid körning för nya PEUGEOT 508

Upptäck nya PEUGEOT 508 – en exklusiv halvkombi med djärv design, kompromisslös produktkvalitet och teknisk prestanda på hög nivå för intensiv körglädje.

NYA PEUGEOT 508 GT

EN NYSKAPANDE HALVKOMBI.

Med låg silhuett, slimmade linjer och en kraftfull och skarp stil uppvisar PEUGEOT 508 GT en elegant och nyskapande sida. Den exklusiva motorn Puretech 225 EAT8 ger en fantastisk körupplevelse.

Med sin skarpa front och den rutiga, kromade grillen som ramas in av strålkastarna med full LED är det lätt att känna igen nya PEUGEOT 508 GT. Linjerna är klara, enkla och behärskade och profilen är kraftfull och stark. Karossen är smal och insvängd för att ge plats för skärmarna som är skurna i ett stycke.

NYA PEUGEOT 508 GT LINE

BORTOM ALL BESKRIVNING.

Det räcker med en enda blick för att fånga kraften och den lejonlika elegansen hos PEUGEOT 508 GT Line: de profilerade linjerna, den raffinerade designen, den tekniska utrustningen, som backspegeln ”Frameless”, och de exklusiva attributen märkta med GT Line.

DJÄRV ELEGANS. 

De rena och djärva linjerna hos PEUGEOT 508 GT Line framhävs av den rutiga grillen med en kromad list, de blanksvarta backspegelkåporna och de nya strålkastarna av senaste generationen.

NYA PEUGEOT 508

ABSOLUT MODERN.

Det blanksvarta fältet i bakpartiet framhäver 3D-effekten hos bakljusen som hämtat inspiration från konceptbilen ”PEUGEOT Instinct”. Kupén är smalare baktill och ger plats åt de ovanligt breda skärmarna och framhäver hjulen med tvåfärgade 18-tums fälgar HIRONE med diamanteffekt. Lacken Grey Dust understryker den kraftfulla och skarpa stilen hos nya PEUGEOT 508 ALLURE.

UTANFÖR RAMARNA.

Med sin stilrena, slimmade och sportiga silhuett har nya PEUGEOT 508 ALLURE hämtat inspiration från coupémodellerna, men den har ändå kvar alla fördelarna hos en sedan. Redan från de första skisserna har designarbetet varit inriktat på att hitta optimerade proportioner genom helt nya tekniska genombrott.

DESIGNATTRIBUT

ETT TAK SOM ÖPPNAR SIG MOT VÄRLDEN.

Njut av den intensiva skönheten i landskapet utanför. Panoramataket ger unik vidvinkelsikt, även på baksätesplatserna.

ETT KRAV PÅ PERFEKTION.

Elegansen hos de karmlösa dörrarna på nya exklusiva PEUGEOT 508 harmonierar perfekt med bilens stilrena linjer. Mycket kunnande har lagts på att få fram skönhet och kvalitet utan kompromisser. Balans i proportionerna, detaljer och ytor som arbetats med precision – allt detta bidrar till intrycket av perfektion.

LÅT LJUSET FLÖDA.

För att ge bättre sikt i såväl dagsljus som mörker består märkets nya ljussignatur av strålkastare med full LED-belysning och automatisk korrigering av inställningen, blinkers fram med LED-lampor samt statiskt kurvljus. Du ser och syns hela tiden för bästa körförhållanden och bästa säkerhet.

VISA ATT DU KOMMER.

Baktill kompletteras ljussignaturen med baklampor med Full LED-lampor och 3D-effekt i form av lejonklor, som tänds på ett helt nytt sätt när du låser eller låser upp dörrarna. Ljusintensiteten justeras automatiskt beroende på ljusförhållandena, vilket gör att du syns bättre.

SMÅ FÖRVARINGSUTRYMMEN FÖR STORSLAGNA RESOR.

En mängd förvaringsutrymmen finns fördelade över hela kupén. Framtill finns de i dörrpanelerna och inne i och under mittkonsolen. Även för baksätespassagerarna finns det förvaring nära till hands. Läs mer om alla praktiska lösningar i nya PEUGEOT 508.

PLATS FÖR ALLT.

Ett bagageutrymme med stor kapacitet med plats för resväskor och annat bagage, och som är ytterst praktiskt med den extra breda bakluckan. Nya PEUGEOT 508 kan också utrustas med en baklucka med hands free-funktion som tillsammans med nyckelfritt lås- och startsystem gör att du kan öppna och stänga bakluckan med en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

ÄDLA MATERIAL.

Välj inredning och klädsel i ädla och tidlösa materiali till den nya exklusiva halvkombin PEUGEOT 508. Då blir den en personlig plats med ett enda syfte: att du ska trivas. Tag plats, stäng dörren och slappna av.

TIDLÖS MEN TRENDIG.

Varje detalj är noga genomtänkt för att öka känslan av en resa utöver det vanliga.

Interiören i nya PEUGEOT 508 GT är klädd med ädla och tidlösa material, läder och Alcantara® som standard, en ratt klädd med perforerat läder av bästa kvalitet och instrumentbräda, dörrpaneler och mittkonsol med trä av Zebrano-typ.

Upptäck nya PEUGEOT 508 – en exklusiv halvkombi med djärv design, kompromisslös produktkvalitet och teknisk prestanda på hög nivå för intensiv körglädje.

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit® i nya PEUGEOT 508. Förarplatsen är smidig och visionär med en kompakt ratt, en anpassningsbar head up-displayi och en högupplöst 10-tums kapacitiv pekskärmi. Upptäck glädjen i att nudda vid knapparna i reglaget ”Toggle Switches” och att ha alla fordonsinställningar nära till hands.

UPPKOPPLING

UPPKOPPLAD MOT VÄRLDEN UTANFÖR.

Spegla dina bästa appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmen med hjälp av funktionen Mirror Screen och ladda din smartphone under mittkonsolen.

Res tryggt med uppkopplad 3D-navigation med röstigenkänning och TomTom®-tjänster som i realtid visar allt som viktigt för körningen. Med PEUGEOT i-Cockpit® Amplify i nya PEUGEOT 508 kan du anpassa inredningen, och du kan välja körläge efter humör tack vare styrningen av den aktiva fjädringen.

INVÄNDIG KOMFORT

PERSONLIGT ANPASSAD KOMFORT.

Nya PEUGEOT 508 har bekväma AGRi-certifierade förar- och passagerarsäten som är lika bekväma i alla situationer. AGR är en märkning som premierar såväl ergonomi som antalet inställningar. För optimal komfort väljer du säten med elstyrda reglage och minnesfunktion, värme och multipunktsmassage med hjälp av åtta luftfickor.

LJUDANLÄGGNING HI-FI PREMIUM FOCAL®

Hi-Fi FOCAL®, DET RENA LJUDET.

Hi-Fi premium FOCAL®i ger ett rent och klart ljud och passar den som vill ha det allra bästa ljudet.
Nya PEUGEOT 508 har 10 högtalare och bästa ljudteknik. Nu flyttas gränserna ännu mer vad gäller ljudupplevelsen i bilen.

KÖREGENSKAPER

HITTA DIN EGEN VÄG.

Nya PEUGEOT 508 har fått ta del av de märkets mest avancerade tekniska utveckling. Den ger en fantastisk körupplevelse och en intensiv frihetskänsla med exakta reaktioner, körglädje och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringen.

Läs mer om motorer och teknik i nya Peugeot 508 halvkombi: Night Vision, Park Assist, Park Drive Assist Plus, säkerhetspaket, infraröd kamera, sensorer och radar, strålkastare med full LED, tekniska lampor osv.

MOTORER & VÄXELLÅDOR

EFFEKTIVITET

Nya PEUGEOT 508 har PureTech- och BlueHDi-motorer av senaste generationen euro 6.c. Med bensin finns två alternativ med PureTech-motorn 1.6 l. Med diesel finns fyra alternativ med BlueHDi-motorerna 1.5 l och 2.0 l.

LÅT DIG DRAS MED.

Den nya automatiska växellådan EAT8 är lika snål, eller till och med ännu snålare, som en manuell växellåda. Tack vare den nya elektroniska växelväljaren ”Shift and Park by wire” och paddlar under ratten ger den snabba och följsamma växlingar.

PEUGEOT 508 kan också fås med en manuell sexväxlad växellåda och med motorn BlueHDi 130.

TEKNISK UTRUSTNING

HÄNG MED.

Nya PEUGEOT 508 har en mängd teknisk utrustning och många körhjälpsfunktioner av senaste generationen som ökar säkerheten, följer med i dina manövrer och hjälper dig att bättre förstå och föregripa det som händer på vägen.

KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

UPPTÄCK DET OSYNLIGA.

Med den infraröda kameran i systemet ”Night Vision”i kan man vid mörkerkörning och vid nedsatt sikt lättare upptäcka fotgängare och djur framför bilen, vilket ökar säkerheten. Bilden visas då i ditt synfält i displayen tillsammans med en varningssignal.

FÖR SÄKERHETS SKULL.

I ”Pack Safety” finns körhjälpsfunktioner som bidrar till att göra resan tryggare.

Det omfattar automatisk nödbroms (Active Safety Brake) med kollisonsvarnare (Distant Alert), avåkningsvarnare och avläsning av hastighetsskyltar och rekommenderad hastighet.

”Pack Safety Plus” ger ytterligare ökad säkerhet med aktiv döda vinkeln-varnare, trötthetsvarnare, automatisk växling helljus-halvljus och utökad avläsning av skyltar för att ge dig ännu bättre kontroll på vad som händer på vägen.

EN DELVIS SJÄLVKÖRANDE BIL.

Med ”Pack Drive Assist Plus” kan nya PEUGEOT 508 bli delvis självkörande.

Med radarn mitt i den främre stötfångaren och kameran längst upp i vindrutan anpassar den adaptiva farthållaren med Stop & Go-funktion automatiskt bilens hastighet efter fordonet framför, så att avståndet hela tiden är konstant. Farthållaren är kopplad till systemet ”Highway Assist” som håller bilen i den position som föraren väljer.

FULL PARK ASSIST.

Tekniken FULL PARK ASSIST ger helt automatiskt hjälp vid parkeringsmanövrer, både vid fickparkering och sida vid sida. Föraren aktiverar funktionen på växelspaken, och utan att man behöver röra ratten eller pedalerna tar systemet över och söker upp en tillräckligt stor parkeringsplats, accelererar och bromsar. Systemet underlättar också när man kör ut från parkeringsplatsen.

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING.

Förutom sin nyskapande och djärva design har nya PEUGEOT 508 utformats för att tillgodose företagares behov, särskilt när det gäller optimering av den totala ägandekostnaden.

Den utmärkta konstruktionen och den höga kvaliteten och hållbarheten hos nya PEUGEOT 508 innebär att dess andrahandsvärde hålls uppe. Utrustningen, materialen och motorerna har valts ut med högt ställda krav för att minska servicekostnaderna och förbrukningen.

Slutligen bidrar märkets körhjälpsfunktioner av senaste generationen till en lugn och kontrollerad körning.