Searching Inventory...

Peugeot 508 SW

PEUGEOT 508 SW

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

DESIGN SOM STICKER UT

Nya Peugeot 508 SW har en stil som är både självsäker och modern. Siluetten är tydligare markerad med en ny motorhuv med mer horisontell design och ett ny vertikal grill med Peugeotlejonet väl synligt i mitten.

EN ENASTÅENDE KÖRUPPLEVELSE

De använda materialen och den omsorg och noggrannhet som lagts ned på alla detaljer inne i kupén på nya Peugeot 508 SW bidrar både till din komfort och till den härligt lyxiga känslan. Varje enskild detalj har tagits fram med syfte att underlätta din körning. Head-up-displayen, backkameran, döda vinkel-övervakningen och navigationshjälpen kan alla aktiveras via den stora 7"-pekskärmen och ger dig en bättre säkerhet på vägen än någonsin förr.

TEKNIK SOM IMPONERAR

508 SW har även fantastiska kommunikationsmöjligheter med en lång rad specialutvecklade uppkopplade tjänster via Peugeot Connect-apparna – som alla är lätt åtkomliga via den ergonomiskt optimerade pekskärmen.

EXTERIÖR DESIGN

Peugeot 508 SW är en stor familjebil med en lockande design som är snygg, elegant och utstrålar kraft och energi.

BYGGD MED STIL OCH PERFEKTION

Med dess rena och eleganta linjer är nya 508 SW ett klassiskt exempel på enkelhet genom smakfullhet. Den mer horisontella motorhuven och den vertikala grillen, med Peugeotlejonet i mitten, understryker den förfinade och mer exklusiva stilen hos Peugeots nya kombi.

LJUSSIGNATUR

Fronten på nya Peugeot 508 SW har byggts om helt och hållet för att utstråla mer kraft och personlighet och har en ljussignatur som accentueras genom användningen av LED-teknik, vilket sammanlagt ger bilen ett mer uttrycksfullt och modernt utseende.

Väl på plats i nya 508 SW upptäcker du genom bilens fantastiska väghållning vad Peugeots ledande tekniska expertis betyder i praktiken. De specialutvecklade komponenterna som förbättrar kontakten mellan bilen och vägen ger en perfekt balans mellan komfort och körglädje.

Samtidigt ger GT-versionen höga prestanda, snabb acceleration och en förvånansvärt tyst resa.

INTERIÖR DESIGN

Inne i kupén på nya 508 SW har allt designats för att ge föraren konstant körglädje och passagerarna en avkopplande miljö.

NOGGRANNHET I DETALJERNA

Den eleganta designen hos Peugeot 508 SW märks ända in i minsta detalj. När du sätter dig i bilen omges du av en exklusiv interiör som är framtagen för komfort och ren njutning. Så fort du ser den tekniskt avancerade förarplatsen, med head-up-display i färg, den stilfulla instrumentpanelen och 7”-pekskärmen, känner du dig genast lugn och avslappnad.

VERKLIG KOMFORT

Interiören i nya Peugeot 508 SW har tagits fram med största omsorg för att ge alla i bilen maximal komfort. Kupén är lika rymlig som den är elegant och det finns gott om utrustning och funktioner för att öka nöjet för alla som färdas i bilen.

Runt omkring dig ser du detaljer, dekorationer och säten av de finaste material – en sofistikerad blandning av krom, blänkande och matta svarta ytor och läder  är ett tydligt bevis för att nya 508 SW har en fin känsla för elegans. 

LÅS UPP OCH STARTA UTAN NYCKEL

Tack vare den elektroniska igenkänningen går nya 508 SW snabbt och lätt att låsa upp och starta. Den vanliga mekaniska nyckeln har ersatts av en elektronisk nyckel som du kan ha i fickan eller väskan. Det räcker att du rör vid handtaget för att låsa upp eller låsa dörrarna. När du satt dig kan du starta eller stänga av motorn genom att helt enkelt trycka på knappen Start/Stop.

PANORAMAGLASTAK

Nya 508 SW kan levereras med ett glaspanoramatak som sträcker sig över nästan helat takets längd och ger interiören en rymlig känsla, samtidigt som bilens yttre får en dynamiskt och modern stil.

Med en yta på hela 1,60 m2 ger panoramataket dig en helt ny nivå av välbefinnande. Och för temperaturreglering och en härligt tyst åktur finns även ett elektriskt jalusisystem som standard. Med fem förinställda lägen kan du ställa in taket precis som du vill ha det.

FÖRVARING

För att optimera utrymmet och bekvämligheten har nya Peugeot 508 SW gott om förvaringsplatser som gör livet lite enklare för alla som färdas i bilen: ett förvaringsutrymme i mittkonsolen, ett handskfack med friskluftsventilation, två kopphållare fram och två bak, flaskhållare på insidan av alla dörrar, ett förvaringsutrymme under armstödet och en borttagbar askkopp.

BAGAGELUCKA

Bagageluckans lasttröskel på nya Peugeot 508 SW har sänkts för att öka bekvämligheten. Det generösa lastutrymmet på 545 liter kan ökas till 1 581 liter genom att baksätena fälls ned. Och extra förvaringsutrymmen under bagagerumsmattan ger en ytterligare lastkapacitet på 48 liter eller 42 dm3 VDA.

MODULUPPBYGGD DESIGN

Nya 508 SW har tagits fram för att vara den perfekta bilen för fritidsaktiviteter – den är praktisk, lätt att modifiera och har en nästan outtömlig lastkapacitet. Golvet är platt och en skidlucka och fällbara baksäten gör det enkelt att lasta föremål av nästan alla former och storlekar. Processen är snabb och lätt: de bakre sätena fälls ned med med två reglage på sidan av bagageutrymmet. Den styva bagagemattan på 508 SW delar in bagageutrymmet i olika delar när den viks. Man kommer då också lätt åt de extra förvaringsutrymmena. Slutligen ser ett lastnät för höga objekt till att du kan använda allt tillgängligt utrymme, ända upp till taket.

MOTORDRIVEN BAGAGELUCKA

Nya 508 SW har även en motordriven bagagelucka. Den kan öppnas med fjärrkontrollen, från förarsätet eller med en knapp på själva bagageluckan. För att stänga bagageluckan behöver du bara trycka på luckans knapp.et.

LUFTKONDITIONERING MED FYRA ZONER

Utöver automatisk klimatanläggning med två zoner kan Peugeot 508 även erbjuda klimatanläggning med fyra zoner. På så sätt kan alla i bilen välja önskad temperatur för just sin del av bilen – för individuell och maximerad komfort.

TEKNIK

Peugeot 508-modellerna levereras med de senaste bensin- och dieselmotorerna. Nya Peugeot 508 har även fantastiska kommunikationsmöjligheter med uppkopplade tjänster och navigationshjälpmedel lätt tillgängliga via 7"-pekskärmen.

BlueHDi-TEKNIK

BlueHDi är namnet på Peugeots Euro 6-dieselmotorer. Tekniken reducerar utsläppen av NOx (kolmonoxid) drastiskt – med mer än 90% – minskar utsläppen av koldioxid och ökar bränsleeffektiviteten samtidigt som utsläppen av partiklar praktiskt taget elimineras (99,9%).

Med koldioxidutsläpp på endast 105 g/km är 2,0 litersmotorn BlueHDi 150 en av de bästa i sin klass. 2,0 litersmotorn finns också i versionen BlueHDi 180 EAT6 med koldioxidutsläpp på 111 g/km – vilket är ett av de bästa förhållandena mellan effekt och bränsleförbrukning som finns i den här klassen.

BENSINMOTOR 1.6 THP 165 S&S

Med nya Peugeot 508 SW lanseras en ny Euro 6-motor: e-Turbo 165. Tack vare denna nya motor på 165 hk går det att uppnå så låga CO2-utsläpp som 129 g/km.

SMEG+-PEKSKÄRMEN

The segment ”Standard eller ej tillgänglig beroende på den valda versionen.” should becontained in a tooltip and the ”i” after ”SMEG+” indicated as such. Den högupplösta pekskärmen har massor av unika funktioner där användare på olika sätt kan använda bilens multimedia-, navigations-, telefon- och uppkopplingsmöjligheter.

ARKAMYS-LJUDSYSTEM OCH JBL HIFI-PAKET

Det digitala ljudbehandlingssystemet Arkamys är monterat som standard på nya Peugeot 508, vilket ger en bra och balanserad ljudmiljö. Ljudet placeras i nivå med vindrutan för bästa möjliga ljudbild.

För ännu bättre ljud finns som tillval även ett HiFi-paket från JBL, med tio högtalare och en förstärkare på 500 W.

SÄKERHET

Intelligenta och innovativa nya 508 SW har gott om utrustning och funktioner för ökad säkerhet och en tryggare körning.

BACKKAMERA

Backkameran aktiveras automatiskt när backen läggs i. Med hjälp av kameran kan föraren se sina manövrer på den stora pekskärmen, vilket gör det säkrare och enklare att parkera.

PARKERINGSSENSORER OCH DÖDA VINKELN-ÖVERVAKNING

Parkeringssensorerna fram och bak hjälper med ljud och grafik föraren att hålla avståndet mellan bilen och andra föremål. Tack vare fyra sensorer på de främre och bakre stötfångarna kan döda vinkel-övervakningen  varna i tid om ett annat fordon ligger i döda vinkeln medan bilen körs. En orange lysdiod på den ena sidospegeln uppmärksammar föraren.

HEAD-UP-DISPLAY I FÄRG

Med hjälp av denna funktion får du viktig information om körningen utan att behöva ta ögonen från vägen – för största möjliga vägsäkerhet. Head-up-displayen ger dig viktig information (i färg) på en utfällbar panel i ditt synfält, vilket gör att du hela tiden kan se din hastighet och instruktionerna från farthållaren och navigationssystemet.

EXTRA BELYSNING

När hel- eller halvljuset används och bilen kör långsammare än 40 km/h lyser de främre dimstrålkastarna upp insidan av kommande kurvor. Denna extra belysning är särskilt användbar vid körning i stadstrafik, vid korsningar, på mycket kurviga vägar och vid parkering.

ELEKTRONISK PARKERINGSBROMS

Tack vare ESP-systemet lyckas Peugeot 508 SW kombinera en utmärkt väghållning med en hög aktiv säkerhetsnivå. I systemet ingår en mängd olika funktioner: låsningsfria bromsar (ABS), antispinnreglering (ASR), elektronisk bromskraftsfördelning (EBV och CBC), nödbromshjälp (EBA), motorsläpmomentreglering (MSR) och ITC som hjälper föraren att optimera körningen vid dåligt väggrepp.

ESP

Tack vare ESP-systemet lyckas Peugeot 508 SW kombinera en utmärkt väghållning med en hög aktiv säkerhetsnivå. I systemet ingår en mängd olika funktioner: låsningsfria bromsar (ABS), antispinnreglering (ASR), elektronisk bromskraftsfördelning (EBV och CBC), nödbromshjälp (EBA), motorsläpmomentreglering (MSR) och ITC som hjälper föraren att optimera körningen vid dåligt väggrepp.

KROCKKUDDAR

I händelse av en kollision finns det sex krockkuddar för att öka säkerheten för de som färdas i bilen.

TEKNISK INFORMATION

AUTOMATVÄXELLÅDAN EAT6

Nya 508 SW levereras med en manuell växellåda med sex växlar eller med den nya EAT6-automatväxellådan med sex växlar.

BENSINMOTOR 1.6 THP 165 S&S

Med nya Peugeot 508 SW lanseras en ny Euro 6-motor: e-Turbo 165. Tack vare denna nya motor på 165 hk går det att uppnå så låga CO2-utsläpp som 129 g/km.

BlueHDi-MOTORER

BlueHDi är namnet på Peugeots Euro 6-dieselmotorer. Tekniken reducerar utsläppen av NOx (kolmonoxid) drastiskt – med mer än 90% – minskar utsläppen av koldioxidoch ökar bränsleeffektiviteten samtidigt som utsläppen av partiklar praktiskt taget elimineras (99,9%).
Med koldioxidutsläpp på endast 105 g/km är 2,0 litersmotorn BlueHDi 150 en av de bästa i sin klass. 2,0 litersmotorn finns också i versionen BlueHDi 180 EAT6 med koldioxidutsläpp på 111 g/km – vilket är ett av de bästa förhållandena mellan effekt och bränsleförbrukning som finns i den här klassen.

Privatleasing 508 SW

ACTIVE BlueHDi 120 AUT
3 499 kr/mån inkl service
Miljöbil (skattebefriad i 5 år)

hemleverans

Peugeot Sätra kan nu erbjuda unik hemleverans när du tecknar ett privatleasingkontrakt med oss som exklusiv Peugeot Återförsäljare. Genom att erbjuda hemleverans kan du i lugn och ro bestämma vilken bil du önskar, beställa den och få den levererad till din dörr.

Villkor och leveranstid kan variera beroende på bil och utrustning. Villkoren kan variera utifrån avstånd, specifika leveransönskemål etc. Kontakta din säljare för vidare information om hemleverans. En kostnad på 1 995 kr tillkommer för hemleverans (Hemleverans kan endast ske inom Stockholm).

INGA BEKYMMER, BARA TANKA OCH KÖR

KÖR EN HELT NY BIL, INGET LÅN, INGEN KONTANTINSATS.

Fördelar med privatleasing:

  • Du kör en helt ny bil och betalar 0 kr i kontantinsats
  • Du slipper tänka på bilens framtida värde: ingen restvärderisk
  • Du binder dig inte till ett nytt billån
  • Du får kontroll över din bilekonomi och slipper eventuella oväntade utgifter
  • Du betalar en gång per månad: en leasingavgift baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
  • Avtalstid: oftast 36 månader men anpassas efter ditt behov
  • Du har tre års fabriksgaranti
  • Du slipper besiktning
  • Inget bilägande: efter avtalsperioden lämnar du enkelt tillbaka bilen. Du slipper jobbet med att sälja din bil och kan istället välja en ny bil på privatleasing!

Välkommen till Peugeot Privatleasing
– det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot!

Boka 508 SW

Tillval 508 SW:

Metallic-lack +60 kr/månNavigation +65 kr/månBackkamera +30 kr/månPanoramaglastak +70 kr/mån


Vår integritetspolicy (läs den här)