Searching Inventory...

Peugeot Traveller

TRAVELLER

Med nya Peugeot Traveller får du såväl rymlighet, komfort som säkerhet av högsta klass. Den kraftfulla designen, de suveräna köregenskaperna och de moderna BlueHDi-motorerna borgar för en sund bränsleekonomi, behaglig atmosfär och en ny reseupplevelse.

Inbjuder till resa

Peugeot Traveller inbjuder till att ge sig ut på vägen, för nöjesutflykter såväl som för långa resor. Under bilens moderna och eleganta silhuett döljer sig en rymlig interiör där allt är anpassat för optimal användarvänlighet.

Lekfull och inbjudande – men Travellern kan även demonstrera sin kraft. Med sin nya vertikala kylargrill, sin karakteristiska ljussignatur i LED och sina Xenon-strålkastare integrerade i karossen, uttrycker PEUGEOT Traveller sin stil på ett kraftfullt sätt.

Underlätta dina resor med hjälp av den nya generationens 3D-navigering, som är uppkopplad och utrustad med röstigenkänning. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffic.

STÖRRE MODULARITET OCH ÖKAD FLEXIBILITET

För att åtfölja dig i det vardagliga livet är PEUGEOT Traveller tillgänglig i 3 längder och bilens höjd är begränsad till 1,90 m. Med bilens stora utbud av utrustningar och konfigurationer med 5, 7 eller 8 platser, till och med i kompaktversionen, är PEUGEOT Traveller enkel att leva med och kan anpassas efter alla dina behov. Med de flyttbara sätena monterade på glidskenor kan du dessutom frigöra stort utrymme. Upptäck även de separata glastaken, och njut av ljuset utifrån i den utsträckning du behagar.

Slutligen har man i personbilsversionen anpassat allt för att underlätta för dig. Tack vare de innovativa sidoskjutdörrarna med handsfree-funktion, kan du låsa, öppna eller stänga de automatiska skjutdörrarna med en enkel fotrörelse under bilens bakre stötfångare. Det räcker att du bär din elektroniska nyckel på dig.

EN NY BESTÅNDSDEL I KOMBIVERSIONENS SEGMENT

Den nya bottenplattan på PEUGEOT Traveller är anpassad efter modulplattformen EMP2, vilket garanterar en hög nivå av komfort, kvalitet och effektivitet. Med den nya plattform får du en rymlig interiör och en aktningsvärd körkomfort tack vare expertisen hos PEUGEOT.
Med motorerna BlueHDi från 95 till 180 hk och bilens nya automatiska växellåda EAT6, utlovas god körkomfort och en bränsleförbrukning och en utsläppsnivå som är bland de lägsta i segmentet.

EXTERIÖR INTERIÖR

EN KRAFTFULL PERSONLIGHET

Lekfull och inbjudande – men PEUGEOT Traveller kan även demonstrera sin kraft. Med sin nya vertikala kylargrill, sin karakteristiska ljussignatur i LEDi och sina Xenon-strålkastare integrerade i karossen, uttrycker PEUGEOT Traveller sin stil på ett kraftfullt sätt.

ANPASSNINGSBAR EFTER DINA ÖNSKEMÅL

PEUGEOT Traveller är tillgänglig i tre längder. I varje version finns plats för åtta personer som kan dra nytta av gott om utrymme på respektive sittplats.

Tack vare bilens begränsade höjd på 1,90 m, kan du enkelt parkera på parkeringsplatser i städer eller i underjordiska parkeringsgarage, i shoppingcenter eller i turistzoner.

ENKEL ATT KLIVA I OCH UR

Med skjutdörrarnas handsfree-funktion, kan du enkelt öppna eller stänga dörrarna på PEUGEOT Traveller, även om du har händerna fulla. Den här nya utrustningen gör det möjligt att låsa, öppna och stänga sidoskjutdörrarna med en enkel fotrörelse under fordonets bakre stötfångare. Det räcker att du bär din elektroniska nyckel på dig.

ÖPPEN BAKRUTA

För att du enkelt ska komma åt bagageutrymmet på parkeringsplatser som är för trånga för att öppna bagageluckan, är bakrutan öppningsbar.

EN KÄNSLA AV FRIHET

PEUGEOT Traveller är utrustad med den nya generationens Grip control® som bidrar till att förbättra dragkraften tack vare bilens antispinnsystem. Snö, alla vägtyper, sand, ESP (standard eller av). Med hjälp av reglaget placerat på instrumentpanelen väljer du den dragkraft som lämpar sig bäst för den aktuella terrängen. Du behöver inga fler undanflykter.

INTERIÖR DESIGN

Körkomfort

Invändigt i den kompakta PEUGEOT Traveller kan du i all bekvämlighet spela kort medan föraren kör. Fotsteget gör det lättare att kliva upp till de upphöjda sätena, som ger dig kunglig utsikt över vägen och en förarplats av dignitet. Tag plats: förarplatsen har en stilren och modern utformning i eleganta material och med innovativ utrustning.

STÖRRE MODULARITET OCH ÖKAD FLEXIBILITET

För var och en av de tre längderna, är PEUGEOT Traveller tillgänglig i konfigurationerna 5, 7 eller 8 platser. Den andra och tredje raden består av ett delat säte 2/3–1/3, vars två delar är var sin separat enhet som kan förflyttas i valfri position på sina respektive skenor. Det bakre utrymmet kan alltså moduleras om på ett enkelt sätt. För ytterligare modularitet kan sätena tas ut eller positioneras om med hjälp av skenorna.

Sist men inte minst är det möjligt att i kombiversionen PEUGEOT Traveller transportera långa föremål på upp till 3,50 m. Funktionen är endast tillgänglig på versionen Active, genom att du fäller ryggen på passagerarsätet fram.

SE LIVET UR PANORAMAPERSPEKTIV

De två separata glastaken sprider ett unikt ljus i kupén och ger dig en panoramavy mot himlen. Den multifunktionella kupén är utrustad med inbyggd stämningsbelysning i LED, som i kombination med de individuella ljuskällorna ökar bekvämligheten för alla i bilen.

För att ytterligare öka välbefinnandet i bilen, är kombiversionen PEUGEOT Traveller utrustad med individuella luftutblås och med en klimatanläggningsfunktion för behaglig luftcirkulation till de bakre platserna, som är unik för segmentet.

EN MAXIMERAD LASTVOLYM

Kombiversionen PEUGEOT Traveller kan anpassas efter alla dina lastbehov. För att dra nytta av koffertens volym på 1350 liter räcker det att fälla sätena i den tredje raden. I helt nedfällt läge ökar bagageutrymmets volym till 1978 liter, och sedan till 3397 liter om du även fäller ner sätena i den andra raden.

Om du slutligen fäller ner ryggstödet på det främre passagerarsätet kan du i PEUGEOT Traveller transportera föremål på upp till 3,50 meters längd.

OPTIMERADE RESFÖRHÅLLANDEN

För att underlätta resor med familj eller vänner, ingår barnspegel, nedfällbara bord integrerade i framsätenas ryggstöd, solskyddsgardiner för platserna i tredje raden samt en bagagerumshylla ingår i standardutrustningen.

TEKNIK

AVKOPPLANDE RESOR MED UPPKOPPLING

Underlätta dina resor med hjälp av den nya generationens 3D-navigering, som är uppkopplad och utrustad med röstigenkänning. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffic.

7’’ pekskärmen har även funktionen Mirror Screen, som gör det möjligt för dig att använda applikationer på din smarttelefon som är kompatibla med Apple CarPlayTM, MirrorLink® eller Android Auto*.

HEAD-UP-DISPLAY

På en infällbar panel placerad inom förarens synfält visas viktig körhjälpinformation i färg som: hastighet, råd för farthållare eller fartbegränsare, tid till framförvarande fordon m.m.

NY OCH EFFEKTIV MODULPLATTFORM

Den nya bottenplattan på PEUGEOT Traveller är anpassad efter modulplattformen EMP2, vilket erbjuder en hög nivå av komfort, kvalitet och effektivitet. Dra nytta av rekordlåg bränsleförbrukning inom segmentet Blandad förbrukning (l/100km): från 5,1 till 6,0 (inväntar godkännande) – Utsläpp av CO2 (g/km): 133 till 159 (inväntar godkännande), anmärkningsvärd körkomfort och optimal bekvämlighet för dina passagerare.

Ljussignatur

Med sin nya, karakteristiska ljussignatur i LEDi och sina Xenon-strålkastare integrerade i karossen, uttrycker PEUGEOT Traveller sin stil på ett kraftfullt sätt.

SÄKERHET

AVLÄSNING AV SKYLTAR OCH HASTIGHETSBEGRÄNSNINGAR

Den multifunktionella kameran känner igen hastighetsskyltar och informerar dig om den aktuella hastighetsbegränsningen i kombination med/eller på head-up-displayen. Du rekommenderas ställa in den avlästa hastigheten på din farthållare eller fartbegränsare om den är aktiverad.

AUTOMATISK VÄXLING TILL HELLJUS

Det intelligenta systemet är aktiverat på natten och växlar automatiskt över från helljus till halvljus och omvänt när andra fordon detekteras av kameran.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active safety Brake tillhör en ny generation av automatiska nödbromssystem vid detektering av en överhängande risk för kollision. Kameran och radarn detekterar fasta eller rörliga hinder. Då inbromsning inte sker eller vid otillräcklig inbromsning av föraren, iscensätter systemet en inbromsning i förarens ställe. Systemet gör det alltså möjligt att undvika kollision om hastigheten är lägre än 30km/h eller att minska effekterna därav.

Backkameran

Backkameran aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i. Den erbjuder ett flygfoto i 180° över backzonen för din bil och dess omgivning. Backvyn innehåller linjer för guidning som följer med när du svänger med ratten. Om det finns eventuella hinder bakom din PEUGEOT Traveller, utför systemet automatiskt en inzoomning, som kompletteras av andra vyer genom några enkla kommandon.

AVÅKNINGSVARNARE

Varningssystemet möjliggör detektering av oavsiktligt överskridande av heldragna eller streckade linjer om körriktningsvisaren inte är aktiverad. Varningen med ljud och bild är särskilt användbar när föraren är trött eller tillfälligt tappar koncentrationen.

AIRBAGS

PEUGEOT Traveller kan vara utrustad med sex airbags, varav två främre airbags två sidoairbags och två krockskyddsgardiner på rad två och tre för att skydda huvudet på passagerarna bak.

DÖDAVINKELVARNARE

Tack vare fyra sensorer placerade i den främre och den bakre stötfångaren på din kombiversion, varnar dödavinkelvarnaren föraren under körning om det finns ett fordon i döda vinkeln på höger eller vänster sida. En symbol tänds då i en av ytterbackspeglarna eller på displayen för att varna dig.

EURO NCAP-TEST

Kombinationen av ett stort utbud av säkerhetsutrustning, en ny plattform och en förstärkt struktur, har bidragit till att ge PEUGEOT Traveller 5 stjärnor i Euro NCAP:s tester.

TEKNISK INFORMATION

Dimensioner

FÖRVARINGSUTRYMMEN OCH UTTAG

Kombiversionen PEUGEOT Traveller är utrustad med ett stort antal öppna eller stängda förvaringsutrymmen (upp till 49 liter), utplacerade i kupén samt 12-V-uttag vid alla platser.

BLUEHDI-MOTORER

De nya BlueHDi-motorerna erbjuder förbättrad körkomfort samtidigt som bränsleförbrukningen och utsläppen av CO2 optimeras.

Den högpresterande BlueHDi-motorn 180 EAT6 är kopplad till en 6-växlad automatisk växellåda med Quickshift-teknologi. Snabbare växling, utmärkt fluiditet, hög nivå av användarvänlighet och minskade utsläpp av CO2 – de nya BlueHDi-motorerna har allt!

PARTIKELFILTER OCH SCR

Med BlueHDi-teknik optimeras bränsleförbrukningen tack vare SCR-teknik och FAP.

Implementeringen av SCR-teknik uppströms på det additiva partikelfiltret FAP möjliggör:

  • att minska halten NOx (kväveoxider) till 90 %.
  • att avlägsna partiklar till 99,9 %.
  • att optimera utsläppen av CO2 såväl som bränsleförbrukningen (upp till -4 % jämfört med motorer av typen Euro 5).
  • snabbare tändning – efter att bilen startat – tack vare lågtemperaturdrift.