Searching Inventory...

Peugeot Partner

PEUGEOT PARTNER

Under mer än 20 år, har PEUGEOT Partner demonstrerat sina kvaliteter och sin pålitlighet på vägen. Med den moderna och uppkopplade utrustningen och utbudet av effektiva motorer, utmärker sig Partner som en skåpbil skapad för action.

ROBUST BIL SOM ÄR REDO FÖR ALLT

Under mer än 20 år, har PEUGEOT Partner demonstrerat sina kvaliteter och sin pålitlighet på vägen. Med den moderna och uppkopplade utrustningen och utbudet av effektiva motorer, utmärker sig Partner som en skåpbil skapad för action.

Denna skåpbil skiljer sig också genom dess stil som är utpräglat robust och modern. Bilens vertikala kylargrill förstärker bilens kraftfulla karaktär.

ANVÄNDBAR TEKNIK

Peugeot Partner är utrustad med den senaste tekniken. MirrorScreen-funktioner och CarPlay® gör det möjligt att spegla din smarttelefon på 7" multimediapekskärmen.

Active City Brake, backkamera, parkeringshjälp fram och bak, eller 4X4 gör din körning säker.

BLUEHDI

Dessutom erbjuder BlueHDi-motorerna dig en förbättrad körkomfort och uppvisar samtidigt optimerade värden för bränsleförbrukning och utsläpp av CO2.

FLEXIBILITET

Med Multi-Flex-sätet och den föredömliga prestandan när det gäller modularitet, kan Peugeot Partner transportera upp till 3 personer och anpassa sig efter alla dina lastbehov. Framtagen i 2 modeller (L1 på 4,38 m, L2 på 4,63 m), denna skåpbil är det perfekta arbetsfordonet för alla situationer.

DESIGN

En praktisk storlek byggd för action

Transportbilen Peugeot Partner, byggd för aktivitet, uppfyller alla dina yrkesmässiga krav.

Den robusta fronten hamnar omedelbart i blickfånget. Den integrerade vertikala kylargrillen med det karakteristiska Peugeot-lejonet i centrum liksom de enkelt utbytbara emblemen.

Strålkastarnas specifika inre animation och konturer, ger ett modernt intryck.

PRO+

Utrustad med PRO+, berikas Peugeot Partner av yttre infärgade element, en kromad kylargrill och varselljus i LED, dimljus och 15’’ Nateo-navkapslar.

ARBETA I FULL BEKVÄMLIGHET

Den lilla skåpbilen Peugeot Partner erbjuder dig komfort med en förarplats anpassad efter alla dina yrkesmässiga behov. Njut av den högt belägna körpositionen och det stora synfältet avsett för att öka din välbefinnande när du kör. Sätet med armstöd som kan justeras i höjdled, ratten som kan justeras i höjd- och djupled och växelspaken på instrumentbrädan bidrar till att skapa perfekt ergonomi på förarplatsen. För ökad komfort, kan du i Partner dra nytta av en manuell eller automatisk klimatanläggning.

uppkoppling

I ditt yrke krävs att du är alltmer uppkopplad! Det är därför Peugeot Partner följer utvecklingen i din yrkesverksamhet genom att integrera den bästa inbyggda uppkopplingslösningen.

Upptäck bilens mycket moderna telematikutrustning. Den stora 7’’ färgpekskärmen, perfekt integrerad i mitten av instrumentpanelen, är alltid i inom räckhåll och väl synlig för dig vilket gör att du på ett enkelt sätt kan använda bilens olika funktioner. Du kan nå navigationssystemet eller bläddra genom dina spellistor med en enkel fingerrörelse på skärmen. Dessutom kan du ansluta dina digitala enheter via USB-uttaget, hörlursuttaget eller med hjälp av Bluetooth-funktionen.

MirrorScreen

Med MirrorScreen-tekniken, du kan kopiera vissa applikationer från din smarttelefon till pekskärmen i din Partner, och på så sätt dra nytta av visa av deras funktioner.

förvaringsutrymmen

För att bilen ska vara så praktisk som möjligt finns mer än 60 l förvaringsutrymme i kupén för såväl passagerarna som bilens förare. Den stängda facket placerat framför ratten underlättar särskilt i yrkeslivet. Takförvaringen, utrustad med solskydd och takbelysning, är bruten för att göra det lättare att ta ut föremål därifrån.

LASTNING

PARTNER-SERIEN

Inom olika yrken ställs olika krav. För att uppfylla kundernas specifika behov, oavsett om de är egna företagare eller administratörer av bilparken på ett företag, finns Peugeot Partner tillgänglig i flera versioner.

Framtagen i flertalet modeller (L1 på 4,38 m, L2 på 4,63 m), är denna skåpbil är det perfekta arbetsfordonet som kan anpassas efter alla tänkbara situationer.

MULTIFLEX-SÄTE: EN OJÄMFÖRBAR FLEXIBILITET

Med Multiflex-sätet, erbjuder Peugeot Partner en anmärkningsvärd flexibilitet. Någonting som varit signifikativt för Peugeot Partner sedan lanseringen, är inredningen utan motstycke i segmentet för små skåpbilar, som möjliggör transport av 3 personer i fram och har en rad andra fördelar!

Vid behov kan sidopassagerarsätet tas ut och frigöra ett plant golv som fortsätter till lastutrymmet. Partner kan alltså rymma last på upp till 3 m längd (3,25 m på versionen Lång) med en höjd på 10 cm (var noga med att surra fast lasten noga för din egen säkerhet). Sitsen på sidosätet kan även fällas upp helt för att säkra transport av hög last i kupén och på så sätt blir lastvolymen 400 l. I dessa två konfigurationer kan två personer fortfarande sitta i bilen.

ANPASSAR SIG EFTER VARJE PRÖVNING

Åtkomst till Peugeot Partner underlättas av den låga lastkanten. I samma syfte kan de asymmetriska bakre svängdörrarna i plåt eller med glasrutor, öppnas i 180°. De frigör en rektangulär öppning som underlättar lastning av stora föremål.

Lasthanteringen kan ytterligare förenklas om bilen är utrustad med en eller två sidoskjutdörrar. Med en föredömlig nyttobredd på 1,62 m och 1,23 m mellan hjulhusen, är det möjligt att i Peugeot Partner lasta 2 Europapallar (1,2 m x 0,80 m) i den korta versionen L1. Den lilla skåpbilen är även utrustad med en girafflucka som möjliggör transport av mycket långa föremål samtidigt som du kan köra med stängda dörrar.

SÄKER TRANSPORT

På golvet i Peugeot Partner finns 6 lastöglor där du kan fästa den last som ska transporteras. Partner har bland annat ett stort urval av laststopp som t.ex. skyddsstegen, och den borttagbara halva mellanväggen med det höga gallret. Den hela mellanväggen med SECURIT-glas och isolerande filt i kupén optimerar säkerheten och komforten.

KOMFORTMELLANVÄGG

Den specialanpassade komfortmellanväggen tillverkad av slittålig ABS-plast är speciellt framtagen för att ge optimal körkomfort och extra utrymme för föraren. Komfortmellanväggen är även extra ljuddämpande och har en stor genomsiktsruta för kontroll av lasten.

Med den smarta öppningsbara lastluckan kan du utnyttja hela bilens nyttolängd som tillsammans med den smarta Multiflex-soffan är upp till 3250 mm.

TEKNIK OCH SÄKERHET

BLUEHDI-MOTORER

Den lilla skåpbilen PEUGEOT Partner är utrustad med ett stort urval av motorer: Diesel BlueHDi från 75 hk till 120 hk som uppfyller standarden Euro 6. De nya BlueHDi-motorerna erbjuder förbättrad körkomfort och uppvisar samtidigt optimerade värden för bränsleförbrukning och utsläpp av CO2.

VÄXELLÅDA

Den lilla skåpbilen PEUGEOT Partner är utrustad med ett stort urval av motorer: Diesel BlueHDi från 75 hk till 120 hk som uppfyller standarden Euro 6i. De nya BlueHDi-motorerna erbjuder förbättrad körkomfort och uppvisar samtidigt optimerade värden för bränsleförbrukning och utsläpp av CO2.

BACKKAMERA

Backkameran aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i. På så sätt kan föraren visualisera sin bana på 7" pekskärmen och utföra sin manöver med större säkerhet.

Active City Brake

Active City Brake (Automatisk inbromsning i stadstrafik vid kollisionsrisk). Om bilens hastighet är under 30 km/h, minskar risken för kollision eller dess svårighetsgrad om föraren inte skulle ingripa vid körning i stadstrafik.

Starthjälp i backe

Systemet för starthjälp i backe håller bilen stilla en kort stund när den är inställd på att köra framåt eller backa i en backe med mer än 5 % lutning. Den låter därmed föraren skifta från bromspedalen till gaspedalen.

FARTHÅLLARE OCH FARTBEGRÄNSARE

Farthållaren bibehåller en konstant hastighet, utan att föraren trycker på gaspedalen. För ökad säkerhet möjliggör fartbegränsaren en inprogrammering av en maximal hastighet för bilen.

PARKERINGSASSISTANS FRAM OCH BAK

Parkeringsassistans med både ljudsignal och visuellt stöd, detekterar hinder som dyker upp i bilens närhet när du manövrerar bilen. Den kan även vara kopplad till en backkamera för att underlätta manövreringen av bilen.

Grip Control®

Grip Control® (förstärkt dragkraft) bidrar till dragkraften och väghållningen för den lilla skåpbilen PEUGEOT Partner på alla ytor för mer rogivande körning. Tack vare vredet placerad på mittkonsolen anpassar sig dit inställda läge efter de svåraste förhållanden som snö, lera eller sand.

TEKNISK INFORMATION

Dimensioner

BlueHDi

BlueHDi-motorerna ger en hög körkomfort och föredömlig prestanda: högre effekt och vridmoment och en sexväxlad växellåda för motorn BlueHDi 120. De är dessutom bränslesnåla med optimala värden för förbrukning och utsläpp av CO2.

PARTIKELFILTER OCH SCR

Med BlueHDi-teknik optimeras bränsleförbrukningen, i enlighet med direktiv 99/100/EG tack vare SCR-teknik och FAP.

Implementeringen av SCR-teknik uppströms på det additiva partikelfiltret FAP möjliggör:

 • reducering av halten NOx (kväveoxider) upp till 90 %.
 • eliminering av partiklarna med 99,9 %;
 • optimering av utsläppen av CO2 såväl som bränsleförbrukningen (upp till -4 % jämfört med motorer av typen Euro 5).
 • snabbare tändning, efter att bilen startat, tack vare lågtemperaturdrift.

PÅ-/OMBYGGNATIONER

Peugeot Partner erbjuds i flera olika varianter, för att ge dig som kund flexibilitet och möjligheter. Nu har Peugeot, med lång erfarenhet av ombyggda transportbilar, tagit fram två specialombyggda versioner av den eftertraktade Peugeot Partner.
Partner Boxline och Partner Pickup är speciellt framtagna och anpassade för att möta alla kunders behov.

Partner Boxline är ett unikt koncept på marknaden och en mycket attraktiv hantverkarlösning. Skåpet, med sina kvadratiska väggar ger Partner Boxline hela 3,9 m3lastvolym. Skåpet har flera smarta lösningar med en lucka bak samt en lucka på vardera sida för att det skall vara så enkelt som möjligt att komma last eller verktygsinredningen. Den optimerade ytan i lastutrymmet gör det även möjligt att lasta en Europall på bredden mellan hjulhusen.

PARTNER BOXLINE

Partner Boxline är mycket välisolerad vilket medför att bilen ämnar sig för kyltransporter. Med ett monterat kylaggregat förvandlas bilen enkelt för detta ändamål.

Boxlineskåpet är tillverkat med 40 mm isolering i väggar och tak samt 45 mm isolering i golvet. Golvytan är täckt med halk- och spolsäkert antisliplaminat. I skåpet finns det belysning och lastöglor.

Bas och plus

Boxlineskåpet kommer i två olika utrustningsnivåer: Bas och Plus. Boxline Plus är något mer välutrustad än Basmodellen. Skillnaden i utrustning specificeras nedan.

BOXLINE BAS:
AC, lucka bak, belysning och lastöglor

BOXLINE PLUS:
AC, lucka bak, belysning och lastöglor, sidoluckor på båda sidor, spoilerpaket samt centrallås (tre luckor)

Tillval

Det finns flera smarta tillval till Boxline. Några av de vanligaste är:

 • Varningsljus blixt/roterande
 • Takräcken
 • Förstärkt, halkskyddat tak
 • Backlampa
 • Arbetsbelysning
 • Löstagbar dragkrok
 • Fjäderförstärkning
 • Motorvärmare
 • Backvarnare
 • Inredningar m.m.

Partner Pickup är en unik lösning på marknaden med sitt lågbyggda flak. Flaket är tillverkat i sandwichmaterial med golv och insida av slitstarkt antislipmaterial, eloxerade aluminiumprofiler och med praktiska lastöglor.

PARTNER PICKUP

Framstammen är gjord i aluminium med gallergenomsikt. Vid flakets framkant sitter två dräneringshål som enkelt leder bort vatten. Baklämmen är nedfällbar och hålls fast av två stycken wirestroppar i detta läge (maxbelastning 75 kg).

Mått

Flakets bredd mellan hjulhusen gör det möjligt att lasta en Europall på bredden. Flakets mått återfinns nedan:

Flakmått (inv. mått i mm)
Längd: 1 930
Bredd: 1 685
Höjd: 400

Tillval

Till Partner Pickup kan man välja flera smarta tillval. Några av de mest populära är:

 • Dragkrok
 • Varningsljus på framstam, brytare i kupén
 • Varningsljusramp på taket
 • Larm i kupén
 • Motorvärmare
 • Backvarnare
 • Arbetsbelysning på framstam

PARTNER ELECTRIC

Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan och med innovativa transportlösningar följer ökad körglädje. Partner Electrics succé bygger på kompromisslös flexibilitet, användbarhet och den har dessutom en lastkapacitet som är bland de bästa i sitt segment. Partner Electric har en elmotor med dynamisk förstklassig prestanda och en effekt på 49 kW (67 hk) samt en räckvidd på 170 km vid blandad körning (NEDC) vilket skapar förutsättningar för flexibilitet i vardagen.

KAROSSER, LÄNGD & BREDD

Peugeot Partner Electric finns tillgänglig i två olika längder; L1 på 4,38 m och L2 på 4,63 m. Bägge med en bredd på 1,86 m med infällda backspeglar.
Lastlängd:
Kort version L1:
1,80 till 3 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lång version L2:
2,05 till 3,25 m (med Multi-Flex-säte)*.
Lastbredd mellan hjulhus 1,23 m.
Innermått höjd; 1,25 m.
Bakdörrar bredd lastöppning 1,62 m respektive höjd 1,20 m.
* Standard i Sverige.

För företag med behov av att transportera lite längre laster, till exempel inom VVS-branschen, finns Partner L2 som ett utmärkt alternativ.

Partner Electric är funktionell och enkel att använda. Den är lätt att lasta i och ur tack vare den låga lasttröskeln och de asymmetriska bakre svängdörrarna som kan öppnas i 180°. Med en eller två sidoskjutdörrar* blir det ännu lättare. Bakljusens höga placering gör att de också skyddas vid en mindre sammanstötning.
* Tillval

DET FLEXIBLA MULTIFLEXSÄTET

Partner Electric har en flexibilitet utan motstycke. Med Multiflex-sätet* får man en extra sittplats i kupén för en tredje passagerare och det går att anpassa innerutrymmet, lastutrymmet och kupén efter dina behov.

Partner Electric är exceptionellt anpassningsbar och har unika prestanda när det gäller lastkapacitet och användarvänlighet. Sidoplatsen på Multiflex-sätet kan fällas helt för att frigöra ett platt golv som blir en fortsättning av lastutrymmet. Partner Electric kan alltså ta laster upp till 3 meter långa (3,25 meter i den långa versionen) vid en höjd på 10 centimeter.

Sittplatsen på sidoplatsen kan även fällas helt så att höga föremål kan transporteras i kupéutrymmet. I ryggstödet i det mellersta sätet finns en skrivplatta och under den uppfällbara sitsen under den uppfällbara sitsen finns ett väl dolt förvaringsutrymme.
* Standardutrustning i Sverige

DET BÄSTA INOM ELTEKNOLOGIN

Partner Electric har en elmotor med hög dynamisk prestanda med en effekt på 49 kW (67 hk) och ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 200 Nm.

Utrustad med en steglös och konstant inkopplad automatväxel ger en känsla av dynamik och smidighet redan från start redan och vidare under alla accelerationsfaserna utan att behöva byta växel. Räckvidden på 170 km vid blandad körning (NEDC) ger stor flexibilitet i vardagen. Partner Electric är tystgående vilket är karaktäristiskt för elbilar, detta fullbordar körupplevelsen.

Den har ett Elektroniskt Antisladdsystem (ESP) som standard och det är kopplat till starthjälp i backe, vilket ökar användarsäkerheten. Partner Electric är utrustad med 100 % elektrisk kupévärmare som gör det möjligt att snabbt få upp temperaturen.

EN OTROLIG ENERGI

Partner Electric är utrustad med två litiumjonbatterier med hög energidensitet. De har en kapacitet på 22,5 kW/h. Batterierna är placerade under lastrumsgolvet framför och bakom bakaxeln, vilket bevarar köregenskaperna för Peugeot Electric och påverkar inte lastutrymmets volym.