Searching Inventory...

Nya Peugeot Partner

PEUGEOT Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden, och nya PEUGEOT Partner med PEUGEOT i-Cockpit® kan nu erbjuda en körglädje och komfort som är helt ny i segmentet

NY DESIGN I ROBUST OCH PERSONLIG STIL

Nya PEUGEOT Partner har en ny balans i proportionerna, vilket ger den en exklusiv framtoning som en liten, smidig och kompakt skåpbil. En kraftfull front med kort motorhuv, en ny vertikal utformning av kylargrillen, en framskjuten vindruta och märkets nya ljussignatur. Den höga midjelinjen med kortare överhäng fram och bak ger nya PEUGEOT Partner ett mycket kraftfullt uttryck.

NYA PEUGEOT PARTNER - ETT KOMPLETT MODELLPROGRAM

För att tillgodose alla förväntningar och önskemål finns nya PEUGEOT Partner att få i följande utföranden:

 • Två längder: L1 och L2.
 • Med lastkapacitet på upp till 450 kg eller 800 kg.
 • PRO+ version, fullutrustad transportbil som inkluderar utrustning som underlättar ett proffs vardag.
 • 4X4 version för proffs med fokus på framkomlighet.
 • PRO version för att tillgodose de viktigaste behoven.

PEUGEOT PARTNER PRO+

FÖR DEN SOM KÖR MÅNGA MIL PÅ VÄGEN

TYST, BEKVÄM OCH SÄKER

För den som tillbringar många timmar vid ratten finns nya PEUGEOT Partner i version PRO+ med en mängd praktisk och anpassad utrustning som standard:

 • Förbättrad ljuddämpning för optimal ljudkomfort så att du exempelvis kan tala i telefonen under de bästa förhållanden
 • Komfortsäten
 • Lastkapacitet upp till 1 000 kg i version L1 och upp till 950 kg i version L2.
 • Automatisk luftkonditionering
 • Många praktiska och genomtänkta förvaringsfack i kupén, med plats för allt du behöver i jobbet

PEUGEOT PARTNER 4x4

FÖR DEN SOM INTE BARA KÖR PÅ ASFALTERADE VÄGAR

HÅLLBAR, ROBUST OCH LÄMPLIG FÖR TERRÄNGKÖRNING

För den som varje dag måste lämna de vanliga vägarna och ge sig ut i annan terräng finns nya PEUGEOT Partner med fyrhjulsdrift och en mängd praktisk och anpassad utrustning som standard:

 • Förhöjd markfrigång: markfrigång som anpassats till användningen på byggarbetsplatser, i kombination med bättre drivkraft tack vare fyrhjulsdriften samt en skyddsplåt under motorn
 • Med 4X4-systemet kan man välja mellan två olika funktionslägen, vilket gör att du kan stänga av fyrhjulsdriften när den inte är nödvändig. Då blir transportbilen istället tvåhjulsdriven, vilket bland annat sänker bränsleförbrukningen. På så vis minskar du bränslekostnaderna, minskar däckslitage och gynnar samtidigt miljön.
 • MultiFlex-soffa som innebär att man antingen kan ta med tre personer i bilen eller öka lastlängden eller lastvolymen.
 • Lastvikt på 1 000 kg i version L1 och 950 kg i version L2.
 • Plastklätt lastgolv.
 • Bättre belysning i lastutrymmet.
 • Många praktiska och genomtänkta förvaringsutrymmen i kupén, med plats för allt du behöver i jobbet

Denna standardutrustning kan förstås kompletteras med andra tillval precis som på alla andra modeller i programmet.

PEUGEOT i-Cockpit®

ETT NYTT SÄTT ATT JOBBA PÅ

Som standard finns PEUGEOT i-Cockpit® som hämtat inspiration från märkets SUV:ar. En modern design med kompakt ratt, head up-display som ger god manövreringsförmåga och verklig körglädje tack vare förarplatsens enastående ergonomi – helt nytt i transportbilssegmentet.

I nya PEUGEOT Partner kan du njuta av en komfort som är helt ny i transportbilssegmentet. Det gör bilen till ett andra kontor.
Tack vare den effektiva ljuddämpningen kan du ostört ringa samtal i en ljudisolerad miljö, och du kan ladda telefonen trådlöst med hjälp av induktioni. Med MultiFlex-soffan får det plats upp till tre personer i bilen. Om ryggstödet fälls ned kan du utnyttja den extra lastlängden och om det fälls upp får du extra lastvolym. Det finns en riktbar skrivplattai där du kan placera datorn och samtidigt passa på att ladda den i 230 Volts-uttageti.

UPPKOPPLINGSMÖJLIGHETER

SMARTA OCH GENOMTÄNKTA LÖSNINGAR FÖR PROFFSEN

Körningen blir enklare tack vare de senaste körhjälpsfunktionerna som uppkopplad 3D-navigation med röststyrning. Som en ytterligare bekvämlighet kan du ansluta din smartphone till pekskärmen med hjälp av Mirror Screen Triple Playi och samtidigt ladda den trådlöst med induktioni.

SURROUND REAR VISION

KÖR INTE I BLINDO

Med nya PEUGEOT Partner tillhör du de första som får använda Surround Rear Vision.
Denna innovation underlättar körningen och gör den säkrare eftersom du får bättre kontroll över omgivningen, även om det inte är glasrutor på bilen.

Omgivningen närmast bilen visas på en skärm med hjälp av två kameror. Du ser omgivningen även om bilen har plåtsidor eller en hel mellanvägg.

Det här systemet har tre underfunktioner:

 • Vy över omgivningen på passagerarsidan och bättre sikt i den döda vinkeln.
 • Sikt på långt håll bakåt, en ersättning för den inre backspegeln.
 • Backkamera som visar området närmast bakom bilen och underlättar genom att visa bilens bredd med utfällda sidospeglar, Avstånden som visas är 30 cm, 1 m och 2 m från stötfångarna, bilens vändradie beroende på rattens position och öppningsradien för bakdörrarna.

Med funktionen Surround Rear Vision behöver du inte längre välja mellan att få bättre säkerhet med bättre sikt eller säker förvaring av lasten, som ju ibland är värd mycket mer än själva bilen. Nu kan du lugnt välja ett lastutrymme med hela plåtväggar i stället för sidorutor i skjutdörr och glasade bakdörrar.

INDIKERING AV ÖVERLAST

HÅLL DIG INOM GRÄNSERNA

Nya PEUGEOT Partner kan utrustas med överviktsindikator, overload alert, som är en innovation i transportbilssegmentet.
Med hjälp av denna nyskapande funktion får föraren information om högsta tillåtna totalvikt överskrids. Det gäller såväl maximal tillåten totalvikt som maxvikten på fram- och bakaxeln.

Syftet är att:

 • förhindra de risker som kan uppstå vid övervikt (försämrad väghållning, försämrad bromsförmåga, risk för däckexplosion, risk för förtida slitage av fordonet, osv.),
 • uppfylla kundernas berättigade krav vad gäller säkerhet och framför allt arbetsmiljökraven för stora fordonsflottor.

ETT VÄL BEPRÖVAT FORDON

EN BIL SOM VINNER I LÄNGDEN

I version L1:

 • Nyttolängd på 1 817 mm och lastvolym på 3,30 m3,
 • Med MultiFlex-soffa totallängd på upp till 3 009 mm och lastvolym på upp till 3,80 m3.

I version L2:

 • Totallängd på 2167 mm och lastvolym på 3,90 m3,
 • Med MultiFlex-soffa totallängd på upp till 3 440 mm och lastvolym på upp till 4,40 m3.

Lastvikten är mellan 450 och 800 kg, förenkla i- och urlastning med förstärkt belysning i lastutrymmet och tio lastöglor, plats för upp till två europallar även i version L1.

EN ROBUST BIL SOM FÖR TRADITIONERNA VIDARE

EN NY PLATTFORM FÖR PEUGEOT PARTNER

PEUGEOT Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden. Bilen har nu fått en ny plattform som ger intensiv körglädje och en mycket dynamisk väghållning.

Nya PEUGEOT Partner finns i en version L2 med en välbalanserad och personlig stil, där axelavståndet har ökats för att ge större lastvolym utan att det påverkar manövrering och smidighet.

Det bästa av två världar:

 • Tack vare de goda egenskaperna i främre delen av plattformen EMP2 (gemensam för märkets SUV:ar har nya PEUGEOT Partner fått ta del av den komfort, väghållning, vänddiameter och körhjälpsfunktioner.

Baktill har nya PEUGEOT Partner en optimerad plattform av den tidigare generationen, som innebär att lastvikten kan ökas till 1 000 kg och bredden på sidoskjutdörren har ökat för att man enklare ska komma åt lastutrymmet. Svängdörrarna med de dolda gångjärnen bak finns kvar och allt detta ger sammantaget optimal säkerhet och tillförlitlighet

MOTORER OCH AUTOMATLÅDA EAT8

Nya PEUGEOT Partner har motorer av senaste generationen och med plattformen EMP2, kombinationen ger effektiva motorer med låg bränsleförbrukning och lågt CO2-utsläpp. Den nya 8-stegade automatlådan (EAT8) kan kombineras med både bensin och diesel.

FOTOGALLERI

Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan och med innovativa transportlösningar följer ökad körglädje. Partner Electrics succé bygger på kompromisslös flexibilitet, användbarhet och den har dessutom en lastkapacitet som är bland de bästa i sitt segment. Partner Electric har en elmotor med dynamisk förstklassig prestanda och en effekt på 49 kW (67 hk) samt en räckvidd på 170 km vid blandad körning (NEDC) vilket skapar förutsättningar för flexibilitet i vardagen

KAROSSER, LÄNGD OCH BREDD

Peugeot Partner Electric finns tillgänglig i två olika längder; L1 på 4,38 m och L2 på 4,63 m. Bägge med en bredd på 1,86 m med infällda backspeglar.

Lastlängd:
Kort version L1:
1,80 till 3 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lång version L2:
2,05 till 3,25 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lastbredd mellan hjulhus 1,23 m.
Innermått höjd; 1,25 m.
Bakdörrar bredd lastöppning 1,62 m respektive höjd 1,20 m.

* Standard i Sverige.

Lång version L2:

För företag med behov av att transportera lite längre laster, till exempel inom VVS branschen, finns Partner L2 som ett utmärkt alternativ.

LASTÖPPNING

Partner Electric är funktionell och enkel att använda. Den är lätt att lasta i och ur tack vare den låga lasttröskeln och de asymmetriska bakre svängdörrarna som kan öppnas i 180°. Med en eller två sidoskjutdörrar* blir det ännu lättare. Bakljusens höga placering gör att de också skyddas vid en mindre sammanstötning.
* Tillval.

DET FLEXIBLA MULTIFLEXSÄTET

Partner Electric har en flexibilitet utan motstycke. Med Multiflex-sätet* får man en extra sittplats i kupén för en tredje passagerare och det går att anpassa innerutrymmet, lastutrymmet och kupén efter dina behov.

Partner Electric är exceptionellt anpassningsbar och har unika prestanda när det gäller lastkapacitet och användarvänlighet. Sidoplatsen på Multiflex-sätet kan fällas helt för att frigöra ett platt golv som blir en fortsättning av lastutrymmet. Partner Electric kan alltså ta laster upp till 3 meter långa (3,25 meter i den långa versionen) vid en höjd på 10 centimeter.

Sittplatsen på sidoplatsen kan även fällas helt så att höga föremål kan transporteras i kupéutrymmet. I ryggstödet i det mellersta sätet finns en skrivplatta och under den uppfällbara sitsen under den uppfällbara sitsen finns ett väl dolt förvaringsutrymme.
* Standardutrustning i Sverige

DET BÄSTA INOM ELTEKNOLOGIN

Partner Electric har en elmotor med hög dynamisk prestanda med en effekt på 49 kW (67 hk) och ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 200 Nm.

Utrustad med en steglös och konstant inkopplad automatväxel ger en känsla av dynamik och smidighet redan från start redan och vidare under alla accelerationsfaserna utan att behöva byta växel. Räckvidden på 170 km vid blandad körning (NEDC) ger stor flexibilitet i vardagen. Partner Electric är tystgående vilket är karaktäristiskt för elbilar, detta fullbordar körupplevelsen.

Den har ett Elektroniskt Antisladdsystem (ESP) som standard och det är kopplat till starthjälp i backe, vilket ökar användarsäkerheten. Partner Electric är utrustad med 100 % elektrisk kupévärmare som gör det möjligt att snabbt få upp temperaturen.

EN OTROLIG ENERGI

Partner Electric är utrustad med två litiumjonbatterier med hög energidensitet. De har en kapacitet på 22,5 kW/h. Batterierna är placerade under lastrumsgolvet framför och bakom bakaxeln, vilket bevarar köregenskaperna för Peugeot Electric och påverkar inte lastutrymmets volym.